Parken

Bedstedag i Friheden

13. august · 12:00
Parken
4 timer
40 kr. + entrébillet eller sæsonkort til Friheden
Køb billet
Kom til Bedstedag i Tivoli Friheden i Aarhus søndag d. 13. august og deltag i Bedsteræs

Et løb for hele familien

Bedsteræs er et løb for hele familien, hvor både børn, forældre og bedsteforældre kan være med. Sammen skal man gennemføre løbet på 1000 meter i sit helt eget tempo. Formålet med Bedsteræs er, at man har det sjovt og oplever samværet og ikke mindst glæden ved at gennemføre noget sammen. Derfor handler det ikke om at komme hurtigst over målstregen, men at have det sjovt og nyde hinandens selskab på tværs af generationerne.

Foruden Bedsteræs vil dagen være spækket med en masse sjove aktiviteter og lege fra dengang Bedste var barn. Herigennem kan bedsteforældre og børnebørn være aktive sammen, alt imens Bedste fremkalder gamle minder og kan fortælle en god historie eller to.

Så er der ikke andet tilbage end at sige: Få samlet hele familien og tag til Bedsteræs i Tivoli Friheden. Vi glæder os til at se jer!

Dagens program

Kl. 12.00-13.00: Bedste aktiviteterne åbner, samt udlevering af løbenumre og løbsposer
Kl. 12.50: Fælles opvarmning
Kl. 13.00: Bedsteræs skydes i gang
Kl. 16.00: Arrangementet og Bedsteræs-aktiviteterne lukker

 

Uanset hvor gammel man er, er det både sundt og sjovt at være aktiv – og det er særligt sjovt, når man er aktiv i fællesskab. Derfor er der arrangeret en aktiv Bedstedag for hele familien i Tivoli Friheden d. 13. august fra kl. 12.00. Bedstedagen byder på sjove aktiviteter og et Bedsteræs, som familien kan gennemføre sammen.

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter