Friluftsscenen

Burhan G

16. juni · 20:00
Friluftsscenen
Ca. 75 minutter
Indgangsbillet eller med sæsonkort Platin eller Deluxe
Køb billet

Charmøren Burhan G

Hitmageren Burhan G oser af kækt musikalsk overskud på sin nye single.
16. juni tager han publikum med på eventyr, når han forfører folk fra Friluftsscenen i Friheden.

Feel good-nummeret “Lucy” er førstesinglen fra Burhan G’s femte album "Pas På Pigerne", og “Lucy” får stadig massiv airplay på landets radiostationer.

Burhan har arbejdet på sit nye album i to år, som er opfølger til albummet “Din For Evigt” fra 2013, der gik direkte ind som #1 på den danske album chart og lå på hitlisten i mere end et år! På det nye album er der skruet ned for balladerne og op for ballademageren Burhan, som deler ud af musikalske fristelser.

”Lucy er den første sang, af flere sange, som jeg har skrevet til det nye album, der handler om piger jeg er stødt på igennem mit liv. Det er sange om mennesker, der har fascineret mig, kvinder der har taget mig op til skyerne eller helt ud på kanten af livet. Mine tekster inspirerede mig til igen at sætte noget på spil, og gav mig lyst til nærmest at skulle genopfinde mig selv og min sound. Jeg er mere spændt på at skulle udsende noget nyt end nogensinde før. Det er sindssygt nervepirrende, men det føles også bare virkelig godt!” – Burhan G

Glæd dig til en festlig aften i selskab med en af Danmarks absolut dygtigste sangere, når Burhan G spiller under åben himmel i Tivoli Friheden.

OM BURHAN G

Burhan G er opvokset i Brøndby Strand ligesom musikerkollegaerne Outlandish. I tredje klasse startede han som solosopran i Københavns Drengekor på Sankt Annæ Gymnasium. I en alder af 16 år kom han med på turné som backingsanger for Outlandish og efterfølgende leverede han omkvædet til gruppens gennembrudshit “Walou” i 2000.

Husk at du med sæsonkort Platin og sæsonkort Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredage.

OBS! Vi gør opmærksom på at der efter koncerten ikke vil være afterparty på Hermans grundet et lukket arrangement.

OBS! Vi gør opmærksom på at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter