Friluftsscenen

D-A-D

01. september · 20:00
Friluftsscenen
ca. 75 minutter
Sæsonkort Platin / Sæsonkort Deluxe / Indgangsbillet til kr. 120,- (Bemærk: efter kl. 18:00 på koncertdagen kr. 160,-)
Køb billet
Glæd jer til en aften i rockens tegn

Rock med under åben himmel

Siden D-A-D blev dannet i 1984 og spillede sine første koncerter samme år, har bandet skabt sig et ry som et forrygende liveband – og grundlagde tidligt kernen af den trofaste fanskare, der siden har fulgt bandet. I ´86 kom debutalbummet ”Call Of The Wild”, der allerede året efter blev fulgt op af ”Draws A Circle” – og det er på disse tidlige albums man kan finde senere klassikere som ”Marlboro Man”, ”It's After Dark”, ”Isn't That Wild” og programerklæringen ”I Won't Cut My Hair”.

Langsomt forsvandt det meste af country-lyden, til fordel for en hårdere og sine steder decideret heavy-inspireret rock. 
I 2000 kom ”Everything Glows” – der med sange som titelnummeret og ”Nineteenhundredandyesterday”, fastholdt D-A-Ds position som DKs største rockband.

”DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK” kaldte nationalrockerne deres 11. studiealbum fra 2011, der viste kvartetten i forrygende form. D-A-D var i den grad tilbage ved rødderne, hvad publikum begejstret kvitterede for, da bandet i 2012 drog på intensiv turné, med mere end 60 koncerter over hele Europa. 

Glæd dig til en aften med hits som ”I’m Sleeping My Day Away”, ”Laugh ’n’ A 1/2" og ”Bad Craziness”, når D-A-D rocker taget af friluftsscenen i Tivoli Friheden, og fyrer den af til Fed Fredag d. 1. September.

 

OBS! Vi gør opmærksom på at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter