Friluftsscenen

Dodo and the Dodos

12. maj · 20:00
Friluftsscenen
ca. 75 minutter
Sæsonkort Platin eller Deluxe eller med indgangsbillet
Køb billet
Glæd jer til Dodo and the Dodos til Fed Fredag

Vi skal skråle med på vågner i natten

Hele vejen 30 år med Dodo and the Dodos.
Gennem tre årtier har Dodo and the Dodos været leverandører af dansk kvalitetspop.
Vågner i natten, Sømand af verden, Vi gør det vi kan li og Pigen med det røde hår, for blot at nævne nogle, er titler på eviggyldige sange, som er så velkendte og elskede, at orkesteret blot behøver at slå de første akkorder an, før publikum er helt med.
Dodo and the Dodos lukker op for et velkendt univers, der sprudler af spilleglæde, humor og gode tider. “Sangene har vokset sig større end os, de lever deres eget liv,« fortæller bandet, og de går ydmygt til opgaven med at formidle sangene og give publikum en fed musikalsk oplevelse - hver eneste gang, de går på scenen.
For 30 år siden, nærmest ud af det blå, slog Dodo and the Dodos igennem med sangen Giv mig hvad du har. Det skete ved en TV-optræden, hvor Dodo Gad sang sig direkte ind i publikums og anmeldernes hjerter, og i løbet af kort tid indtog orkesteret en stærk position på den danske musikscene.
Glæd dig til en fest når Dodo and the Dodos indtager scenen i 2017. Alle hitsene er naturligvis på sætlisten og bandet er i storform og klar til at gå hele vejen for at sikre en forrygende koncert.
OBS! Vi gør opmærksom på at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.

Start Fed Fredag med god mad og book allerede nu en lækker menu på Restaurant Terrassen - HER

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter