Friluftsscenen

Gulddreng, Xander & Kris Herman

05. maj · 20:00
Friluftsscenen
ca. 75 minutter
Sæsonkort Platin og Deluxe eller med indgangsbillet
Køb billet
Glæd jer til en lækker aften, når Tivoli Friheden inviterer til en tredobbelt koncert med Gulddreng, Xander & Kris Herman

Glæd jer til en Fed Fredag med masser af god musik fra Gulddreng, Kris Herman & Xander til Fed Fredag d. 5. Maj.

Gulddreng – Bare se ham lig’ nu 

Malte Fynboe Manniche Ebert, som er bedre kendt som Gulddreng, er fra Vejle og han vandt senest Årets Publikumspris ved Danish Music Awards 2016.

Gulddreng har lagt landet ned med de to kæmpe hits “Model" og “Se Mig Nu”. Singlerne har regeret hitlisterne hele sommeren og efteråret 2016.

Alle Gulddrengs været spillet flittigt på Spotifys streaming-liste og er samlet blevet hørt over 40.000.000 gange på platformen.

  

Xander – ”Spild tiden” med den danske popsanger

Efter Xanders to succesfulde singler ”Man Kan Ikk Spole Tiden Tilbage og ”Spild Tiden” fra tidligere i år, har musikeren kridtet banen op til hans nyudgivede EP ”Indre By”. Udgivelsen indeholder foruden features med Gilli og Sivas, tracks produceret af Providers, Jens Ole McCoy fra Ukendt Kunstner og Hennedub.


Ud over de kendte sange ”En anden”  i samarbejde med Wafande og ”Den første nat” sammen med Ankerstjerne har Xander også leveret hits fra egen lomme, som bl.a. ”Det burde ikk være sådan her” og ”Os to og mine lagner”

 

Kris Herman

Kris har gennem sin karriere skabt et stærkt bånd til et loyalt publikum, og er liket mere end 11.000 gange på Facebook. Han har spillet et hav af koncerter på bl.a. landets efterskoler og højskoler, og flere af de største danske festivaler og spillesteder har allerede præsenteret ham i deres program.

Kris Herman har igennem flere år spillet landet tyndt og skabt sig en stor fangruppe uden mediernes bevågenhed, og d. 1 april 2016 udkom så hans første dansksproget EP "Tættere Sammen”, som er fem gedigne popsange om at turde at stå sammen i en tid, hvor fællesskabet nogle gange gisper lidt efter vejret.

Udgivelsen byder på vedkommende tekster om venskab og kærlighed, om at lykkedes og blive set og om at brænde igennem og ikke brænde ud. Sangene er præsenteret i et dragende lydunivers, med skarpe pop-produktioner og en insisterende energi og gennemslagskraft.
EP’ens første single Når Man Ik Ka Gå Hjem er hen over foråret blevet spillet massivt på P4, og lå i flere uger som det mest spillede nummer på kanalen.

 

OBS! Vi gør opmærksom på at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.

 


Start Fed Fredag med god mad og book allerede nu en lækker menu på Restaurant Terrassen - HER

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter