Friluftsscenen

Jacob Dinesen

11. august · 20:00
Friluftsscenen
ca. 75 minutter
Sæsonkort Platin eller Deluxe eller med indgangsbillet (efter kl. 18:00 i indgangen: 160 kr.)
Køb billet
Jacob Dinesen har stor gennemslagskraft hos publikum. Han har en helt fantastisk stemme - en stemme, som man på ingen måde forbinder med en ung mand på 20 år

En ung mand med en stor stemme

4. november udkommer Jacob Dinesens andet album ”Brace Against The Storm”. En af de første singler fra det kommende album, “Roll With Me”, opnåede på rekordtid at være den mest spillede sang på P4, og dermed er han allerede inden udgivelsen godt fra start med “den svære toer”, opfølgeren på albumsuccesen “Count The Ways” fra 2015.

Debuten blev rigtig godt modtaget af både publikum og kritikere. Bl.a. stemte P4-lyttere albummet ind på en delt 7. plads, da Alex Nyborg Madsen afviklede en afstemning om bedste udgivelse det forgangne år. Samme Alex Nyborg Madsen kalder Jacob Dinesen “et af de største talenter, jeg har hørt i Danmark i en del år”.

Jacob Dinesen producerede og finansierede selv sit debutalbum, som blev udsendt, da han var bare 19 år. På det tidspunkt havde han allerede optrådt ved hundredvis af koncerter og arrangementer, både som soloartist og i forskellige bandkonstellationer. Han formår som storyteller at fastholde, underholde og udfordre sit publikum.

 

OBS! Vi gør opmærksom på at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.


Start Fed Fredag med god mad og book allerede nu en lækker menu på Restaurant Terrassen - HER

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter