Friluftsscenen

Karl William & Anya

19. maj · 20:00
Friluftsscenen
ca. 75 minutter
Sæsonkort Platin eller Deluxe eller med indgangsbillet
Køb billet
En skøn aften med dobbeltkoncert med Karl William & Anya

En hyggelig aften i Friheden

Karl William

KARL WILLIAM VINDER P3 PRISEN OG ANNONCERER EN KONCERTRÆKKE I FORÅRET 2017

Sidste år vandt han P3 Talentet, men i år løb Karl William med hovedprisen til P3 Guld, da han fik overrakt P3 Prisen og en check på 100.000 kroner. Med kun få billetter tilbage til efterårets koncerter, går Karl William nu med en række koncerter i foråret.

For et øjeblik siden var Karl William en rodløs teenager i en Aarhus-forstad. Så begyndte han at synge. Nu, et øjeblik senere, er han en anmelderrost og prisvindende sanger og sangskriver i dansk musiks midte med den storhittende single ’Blind Igen’, som lige nu er i toprotation på de danske radiostationer.

Samtidig kan den rødhårede musiker nu skrive P3 Prisen-vinder på sit CV, som udover æren overækkes med en check på 100.000 kr. I motiveringen fra P3 Guld juryen lød det blandt andet:

”Karl William er ikke bange for at dele ud af sig selv, når han skriver sange – og vi tager gerne imod. Hans univers er fyldt med jordslåede stemninger, uendelige blå toner og flerfarvede følelser. Det er et musikalsk tankemylder – spækket med livsråd til ham selv og til alle, der lytter med” 

Også live er Karl William populær. Arrangørerne til efterårets koncerter melder om få billetter i både Aarhus og København. Og hans optrædener får rosende ord med på vejen fra publikum og anmelderne - som til SPOT Festival, hvor han fyldte Musikhusets Store Sal:

”For hold fast, hvor kan drengen synge. Den ene nye, smukke ballade efter den anden får vi præsenteret i aften. Den store sal i Musikhuset er næsten fyldt op – han er et af aftenens hovednavne på Spot” – Gaffa, 5 stjerner

Nu annoncerer Karl William en koncertrække i foråret, hvor han blandt andet gæster Store Vega i København.

Singlen ’Blind Igen’ kommer fra Karl Williams 4 numre lange EP ’Livet’, der udkom tidligere på året. Her træder han nye veje ved at blandt andet at samarbejde med produceren Andreas Sommer (Marie Key, Mads Langer m.fl.). På denne EP findes også singlen ’Alt er Fint’, som blev udvalgt til P3’s Uundgåelige. At sangene er samlet på det korte EP-format skyldes, at Karl William konstant er søgende, skabende og involverende. Hellere end at holde materialet tilbage, vil han dele, hvor han står som musiker og menneske.

 

ANYA

ANYA har amerikansk R&B og hiphop i blodet og skandinavisk eftertænksomhed på hjernen. Hun udgav sin første single i 2014, og i 2015 vandt hun Scandinavian Soul Award for bedste single med ’Greet Me’ samt Politikens iByen-pris i kategorien ’Årets upcoming’ – og hendes single ’Snap Back’ blev derudover udvalgt til P3’s Uundgåelige. Hypen var altså ikke til at komme udenom for den danske sangerinde og hendes debut-EP, som hun – meget i tråd med hendes jordbundethed og ydmyghed – kaldte for ’The Credit’.

Siden EP-udgivelsen har ANYA bl.a. udgivet singlen ’Break Up Battle’, der hyppigt er blevet spillet på de danske radiostationer samt singlen ’Doorstep’, som ligesom ’Snap Back’ blev udvalgt af P3 som Ugens Uundgåelige. Senest har hun udgivet singlen ’Overrun’, der ligeledes bliver spillet flittigt på P3 og i oktober var hun nomineret til P3 Gulds talentpris. Senest optrådte ANYA til Vild Med Dans-finalen 2016 (kan desværre kun ses på TV2 Play), og hun er lige nu nomineret til en Zulu Award for Årets Kvindelige Artist.

 

OBS! Vi gør opmærksom på at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.


Start Fed Fredag med god mad og book allerede nu en lækker menu på Restaurant Terrassen - HER

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter