Friluftsscenen

Noah

14. juli · 20:00
Friluftsscenen
ca. 75 minutter
Sæsonkort Platin eller Deluxe eller med indgangsbillet
Køb billet
Lige knap tre uger gik der før, at NOAHs koncert i DR Koncerthuset var udsolgt

Nu annoncerer den populære sanger en ekstrakoncert i samme hus og føjer samtidig flere koncerter til 2017-plakaten

Billetterne til NOAHs akustiske efterårskoncerter bliver revet væk, og samtidig kan NOAH nu også melde udsolgt på sin første koncert i 2017. Derfor annonceres en ekstrakoncert i DR Koncerthusets Koncertsal fredag d. 10. Marts.

NOAH aka Troels Gustavsen brændte igennem i musikprogrammet Toppen Af Poppen på TV2. Her har Gustavsen markeret sig med stærke og unikke fortolkninger af bl.a. Gnags, Ida Corr og senest Djames Braun. Turen til Samsø blev samtidig skelsættende for Troels Gustavsen og tilblivelsen af den nye single ‘Kære Mor’. I selskab med de syv andre danske musikere, fik Gustavsen nemlig åbnet op for tanker og refleksion over sin oplevelse med sin fars pludselige død ­ og ikke mindst eftertiden, alene med sin mor. Sangen rummer håbet, lyset og optimismen, når verden vælter ­ og det er dét, Gustavsen vil give videre til lytteren. ‘Kære Mor’ er ny single fra NOAH¹s kommende andet album, som udsendes senere dette efterår

NOAH er fast leverandør af dansksproget pop fra allerøverste hylde og de ærlige tekster løftes af sangerens helt unikke klang, der gør at man aldrig i tvivl, om man hører en NOAH sang. Dette efterår har danskerne for alvor fået sat ansigt på den unge mand bag NOAH, der siden 2012, har givet os nogle af landets største hits på dansk. ­ et efterår, som desuden også byder på ekstrakoncerter og udsolgte shows landet over.

Alt imens at NOAH imponerer ude i stuerne og på radio, hvor NOAH-singlen ’Vi Brænder’ har været en af de mest spillede danske sange denne sommer, går flere koncerter udsolgt. 

 

OBS! Vi gør opmærksom på at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.


Start Fed Fredag med god mad og book allerede nu en lækker menu på Restaurant Terrassen - HER

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter