Friluftsscenen

The Savage Rose & Tivoli Copenhagen Phil

08. september · 20:00
Friluftsscenen
ca. 75 minutter
Sæsonkort Platin / Sæsonkort Deluxe / Indgangsbillet
Køb billet
Savage Rose får fint følge af Tivolis symfoniorkester "Copenhagen Phil" til årets sidste Fed Fredag i Friheden 2017

En helt unik oplevelse

Et af de stærkeste og mest sejlivede navne på den danske scene. Annisette Koppel er i front hos Savage Rose, der kan fejre 50 års jubilæum i 2017. Historien om The Savage Rose er lige så vild og enestående, som sangerinden Annisette er på scenen. Et band, der til stadighed udvikler sig og ikke går på kompromis. Et band, der har skiftet ud på pladserne mange gange, men som bevarer en helt særlig sjæl.

Og selv om det nu er ti år siden, at komponisten og tangentspilleren Thomas Koppel døde, er The Savage Rose fortsat med Annisette Koppel som hovedfigur og garant for bandets historie, sound og udtryk.

Der går en lige linje fra debutalbummet ”The Savage Rose” i 1968 til det seneste ”Roots Of The Wasteland” fra 2014. Blandt de mange album i rækken er det værd at nævne milepæle som ”Dødens Triumf” (1972), ”Wild Child” (1973) og ”Black Angel” (1995). The Savage Rose er dansk musikhistorie, og genremæssigt er de umulige at putte i bås. Klassisk, rock, blues, soul, folk, de har taget det hele ind. Og 68-årige Annisettes vokal har altid været i en klasse for sig.

 

OBS! Vi gør opmærksom på at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.


Start Fed Fredag med god mad og book allerede nu en lækker menu på Restaurant Terrassen - HER

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter