Friluftsscenen

Ukendt Kunstner

25. august · 20:00
Friluftsscenen
ca. 75 minutter
Sæsonkort Platin / Sæsonkort Deluxe / Indgangsbillet til kr. 120,- (Bemærk: efter kl. 18:00 på koncertdagen kr. 160,-)
Køb billet
Duoen påbegynder altså et nyt kapitel med en forårstour og måske mere til. Onsdag morgen proklamerede Hans Philip i hvert fald på hans Instagram-profil, at titlen på et kommende album kommer til at lyde: ”Den anden side”

Oplev "Ukendt Kunstner" i Friheden

Den københavnske duo spillede i december måned deres største koncert til dato i et bankende udsolgt Falconer Salen; en koncert, der skabte en del virak og af mange fejlagtigt blev anset som afskedskoncert.
 
For nok proklamerede gruppen i dokumentarprogrammet ”Vi Var Ukendt Kunstner” at de på ubestemt tid ville stoppe med at lave musik sammen i Ukendt Kunstner-konstellationen, men de bekræftede koncerter gennemføres naturligvis som planlagt.
 
Kombinationen af den musikalsk begavede producer Jens Ole, og den lyrisk skarpsindige Hans Phillip, er på rekordtid trådt direkte ind på den danske musikscene, og har med både en succesfuld EP (Neonlys) og et anmelderrost album (Forbandede Ungdom) - begge indeholdende hits som “Neonlys”, ”Alting/Ingenting”, og ”Stein Bagger” - etableret sig massivt på den danske musikscene. Vinder af ”Årets gruppe” ved DMA i 2014. Vinder af P3s talentpris i 2014. Vinder af P3 prisen i 2015.
 
Det taler for sig selv, og det vidner om Ukendt Kunstners placering i det danske musiklandskab. En betydning der upåagtet af udgivelser og planer for evigt vil være forankret.
 
Hvad fremtiden bringer for bandet er der ingen der ved. Duoen både påbegynder og slutter altså kapitler her – måske vi ses på Den Anden Side.

OBS! Vi gør opmærksom på at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter