Friluftsscenen

Ukendt Kunstner

25. august · 20:00
Friluftsscenen
ca. 75 minutter
Sæsonkort Platin eller Deluxe eller med indgangsbillet
Køb billet
Duoen påbegynder altså et nyt kapitel med en forårstour og måske mere til. Onsdag morgen proklamerede Hans Philip i hvert fald på hans Instagram-profil, at titlen på et kommende album kommer til at lyde: ”Den anden side”

Oplev "Ukendt Kunstner" i Friheden

Kombinationen af den musikalsk begavede producer Jens Ole, og den lyrisk skarpsindige Hans Phillip, er på rekordtid trådt direkte ind på den danske musikscene, og har med både en succesfuld EP (Neonlys) og et anmelderrost album (Forbandede Ungdom) - begge indeholdende hits som “Neonlys”, ”Alting/Ingenting”, og ”Stein Bagger” - etableret sig massivt på den danske musikscene.

Vinder af ”Årets gruppe” ved DMA i 2014.

Vinder af P3s talentpris i 2014.                                                                                            

Vinder af P3 prisen i 2015.

Det taler for sig selv, og det vidner om Ukendt Kunsters kun opadgående succesrate. En succesrate der blev pisket yderligere af en fælles ”Stein Bagger Tour” med den musikalske ven og sparringspartner SIVAS, der kulminerede i et brag af en koncert i Store Vega i marts. I oktober 2015 overraskede de med en særlig optræden til P3 Guld, hvor de optrådte med et endnu unavngivent og utilgængeligt nummer, som skabte en unik og lyttende stilhed i koncertsalen. Og netop dén modige ukuelighed kendetenger Ukendt Kunstner, og vil være at opleve til koncerter rundt i landet til foråret.

 

OBS! Vi gør opmærksom på at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.


Start Fed Fredag med god mad og book allerede nu en lækker menu på Restaurant Terrassen - HER

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter