Parken

Gadefest On Tour

02. september · 11:30
Parken
11:30 - 23:00
Almindelig entré eller med sæsonkort - Gratis adgang fra kl. 15:00
Midt i menneskemassen i Friheden opstår små øjeblikke hvor det uventede brænder sig fast i hukommelsen og skaber oplevelser og minder der varer længe efter festen er slut.
Glæd dig til gadefest i Tivoli Friheden

Gadefesten kommer til Tivoli Friheden

Gadefest On Tour er et nyt eventtiltag der agerer som et omrejsende cirkus der bringer gratis gadefester, højt humør og en masse dansevenlig bas til 7 af landets byer, og nu kan du glæde opleve festen i Tivoli Friheden.
Det er udviklet af TooManyLeftHands i samarbejde med Royal Beer og Faxe Kondi Booster samt de lokale kommuner og restauratører.

De fleste byer har en havnefest eller byfest der generelt er af samme eventkoncept; et stort dansktop navn, øltelt og billetpriser ikke alle unge kan være med på. Vi vil derfor gerne introducere det nye, moderne og ikke mindst gratis koncept til disse byer. Det bliver ungt, dramatisk og fantastisk. Konceptet er, at der ikke er et fast timeprogram – men at man som gæst netop skal lave sig rive med af øjeblikket, sine egne impulser og de mange overraskelser hver by får skræddersyet. 

Musikken bliver kurateret af TooManyLeftHands som foruden, at sætte ild i danseskoene med deres storhits som Cold Heart og Too Young To Die bringer en godtepose med overraskelser og indslag med til hver by! TooManyLeftHands har med stigende succes lavet gadefester i mere end 5 år og vil med deres ekspertise sørge for at Gadefest On Tour vil blive årets højdepunkt, landet over.

 


Sæt et stort kryds i kalenderen allerede nu, og gå ikke glip af Gadefesten i Friheden lørdag d. 2. september

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter