Hermans

Rasmus Tantholdt

22. maj · 19:00
Hermans
ca. 2 timer inkl. pause
kr. 249,-
Køb billet
Glæd jer til et spændende foredrag med journalist og krigskorrespondent Rasmus Tantholdt

Verden er stadig ny - Ekstra foredrag

Vi kender Rasmus Tantholdt fra TV-nyhederne, hvor han i mere end ti år har været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder. Fra den position har han bl.a. dækket krigen i Irak, Afghanistan, Syrien og flygtningekrisen i Europa.

Hør Rasmus fortælle om sine rørende, spændende og indimellem voldsomme oplevelser fra den verden, der er hans arbejdsplads. Om de situationer, hvor han troede han skulle dø, og om de mange etiske overvejelser og svære dilemmaer han står over for, hver gang han er af sted. Et farligt og voldsomt job - men samtidig også et job han brænder for mere end noget andet!

Rasmus  fortæller også om krigene i Afghanistan og Irak, Islamisk Stat og Det Arabiske Forår – om de mænd, børn og kvinder, der bliver efterladt i et enormt kaos. Oplev også Rasmus diskutere det menneskelige aspekt, hvor han stiller sig selv spørgsmålet: Hvor mange katastrofer kan man stå midt i uden at gribe ind?

Med andre ord en spændende, inspirerende og oplysende aften med Rasmus, hvor han løfter sløret for livet som korrespondent og for de mange dilemmaer og pressede situationer, du risikerer at ende i.

Om Rasmus

Rasmus er uddannet på Danmarks Journalisthøjskole og har siden da både arbejdet på TV2|Nyhedernes indlands - og udlandsredaktion. Han har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent og har f.eks. fået tildelt et German Marshall Fellowship og har to gange vundet mediebranchens TV-pris for årets bedste nyhedsindslag.

Hermans giver dig i dagens anledning også mulighed for at tilkøbe en speciel to retters menu til kun 195,- pr. person. Spisningen vil foregå på Restaurant Terassen tæt på foredragssalen, så maden kan nydes i fred og ro, og der fortsat er god tid til at finde en god plads i salen til foredraget. Du kan bestille middagen her på siden i forbindelse med dit billetkøb.


Har du lyst til en lækker 2 retters menu fra Restaurant Terrassen inden show
Book her

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter