Mindeværdige oplevelser

Uanset om dit arrangement skal være af formel eller afslappet karakter, kan Hermans tilbyde unikke faciliteter. Vi kan skræddersy dit arrangement, så det passer præcis til din virksomheds behov.

Et pust af fortiden i moderne lokaler

Hermans foyer har med sine høje vinduer god udsigt over den historiske park, der siden 1904 har skabt rammen for gode oplevelser. Foyeren kan frit indrettes efter behov, og giver mulighed for dannelse af hyggelige cafémiljøer eller eventuelt en mere traditionel tilhøreropstilling.

I Hermans sal er det muligt at lave større arrangementer i det multifleksible rum. Tribunen kan flyttes, inddrages eller fjernes efter behov.

Unik atmosfære i Aarhus' smukkeste naturområde
Ønsker du et mere uformelt ophold i det fri, kan vi tilbyde bordopstillinger og indretninger på Hermans store terrasse. Du kan også vælge at flytte dit arrangement ned til de idylliske omgivelser ved Svanesøen, hvor der er indrettet borde i små formationer.

Med forlystelsesparken i nærheden kan vi garantere liv og inspiration omkring dit arrangement.

Klassisk mad af sublim kvalitet
Med dygtige kokke og tjenere sørger Restaurant Terrassen professionelt for catering til alle slags arrangementer i Hermans.

Vi prioriterer et højt serviceniveau, og står altid parat med rådgivning og vejledning til løsning af praktiske opgaver i forbindelse med dit arrangement.

 

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.