Blå Mandag i Aarhus 2021

Velkommen til forudbestilling af 8000BlueMondaykort til Blå Mandag i Aarhus i 2021.

Da der kan blive indført begrænsninger på antal deltagere til 8000BlueMonday i Aarhus i 2021, kræver det forudbestilling af kortene på nedenstående formular for at I kan være sikre på at deltage*. Deltagelse foregår efter ”først-til-mølle-princippet”. Nedenstående datoer på denne bestillingsside viser derfor de ledige datoer. Endeligt køb og betaling skal foretages i foråret 2021 når I modtager information om dette.

*Afhængig af udviklingen ifm. Covid-19 i foråret 2021 tager vi forbehold for eventuelle ændrede anbefalinger, retningslinjer og restriktioner fra myndighederne, som kan begrænse afviklingen af 8000BlueMonday. Dette kan betyde, at forudbestillinger kan annulleres af 8000BlueMonday. I vil naturligvis blive informeret om dette via mail.

 

Når vi nærmer os de Blå Mandage vil selve kortsalget og betaling blive aktiveret på vores hjemmeside. Når du har forudbestilt kortene vil du i denne forbindelse modtage en mail og du vil herefter have en uge til at gennemføre onlineordre og betale for kortene. Kortene fremsendes med posten inden for 14 dage. Vælger du IKKE at gennemføre købet af de forudbestilte kort vil forudbestillingen blive annulleret. Forudbestilling er ikke bindende.

 

(Evt. lunchbooking kan IKKE foretages her på siden – dette skal gøres via hjemmesiden www.8000bluemonday.dk).