BLÅ MANDAG i tivoli friheden 2021

BLÅ MANDAG

Har du planer om at holde Blå Mandag i Friheden? Så kan du se frem til en dag med sjove oplevelser og uforglemmelige minder i naturskønne omgivelser i hjertet af Aarhus.

Vi afholder Blå Mandag i parken fordelt over 3 følgende datoer:

  • Mandag den 23. august
  • Mandag den 30. august
  • Mandag den 6. september


Prisen på billetten er 220,- og inkluderer entré og turbånd for én person og kan købes lige her.

Hvis ovenstående datoer ikke passer jer, kan I afholde jeres Blå Mandag på hvilken som helst anden officiel åbningsdag. I er velkomne til både at købe billetten på friheden.dk eller i vores indgang ved jeres ankomst. I kan se åbningstiderne lige her.

 

Vil du holde Blå Mandag en anden dato?

Vil du at holde Blå Mandag en anden dato end ovenstående og ønsker at købe billetten online, så vælger du blot én af de opstillede datoer i webshoppen – det er underordret, hvilken du vælger. Altså, ønsker du at holde Blå Mandag den 1. maj, så køber du blot en billet til f.eks. mandag den 23. august og fremviser denne ved din ankomst.


Se frem til en dag fyldt med hygge, sjov og action

Glæd dig til en dag med alle dine venner, der byder på alt lige fra vilde forlystelser og sjove aktiviteter til hyggelige ture i motorbådene eller måske en omgang minigolf, hvor I kan konkurrere mod hinanden. Du kan også se frem til at sætte tænderne i en saftig burgermenu eller en stor candyfloss, hvis sulten eller sukkertrangen melder sig.

 

 

Covid-19 infomation

Inden dit besøg er det vigtigt, at du læser følgende retningslinjer her.


Lad os endelig høre fra dig, hvis du har nogle spørgsmål eller bekymringer omkring køb af Blå Mandags billet. Send gerne en mail til tivoli@friheden.dk og så vender vi tilbage snarest muligt.  


*Afhængig af udviklingen i forbindelse med covid-19 i løbet af 2021 tager vi forbehold for eventuelle ændrede anbefalinger, retningslinjer og restriktioner fra myndighederne, som kan begrænse afviklingen af Blå Mandag