Blå Mandag i Aarhus

Blå Mandag er dagen, hvor de nybagte konfirmander indtager byen i deres nye flotte outfits – klar til en uforglemmelig dag fyldt med sjov, shopping og hygge med vennerne. Med en Blå Mandag i Tivoli Friheden kan I se frem til en uforglemmelig dag fyldt med sjove oplevelser og gode minder i naturskønne omgivelser midt i hjertet af Aarhus.

Parken byder nemlig på masser af fantastiske oplevelser for dig og alle dine venner. Her kan I prøve de vilde forlystelser og begive jer på en hyggelig sejltur i motorbådene eller udfordre hinanden i et slag minigolf under de høje bøgetræer. Kun fantasien sætter grænser for jeres Blå Mandag i Tivoli Friheden. Vores personale står klar og hjælper med at sørge for, at I får en helt særlig og uforglemmelig dag.  

Kom til Blå Mandag i Tivoli Friheden på følgende dage: 

 • Mandag d. 25. april
 • Mandag d. 2. maj
 • Mandag d. 9. maj
 • Mandag d. 16. maj
 • Mandag d. 23. maj
 • Mandag d. 30. maj

Når du skal fra Aarhus City til Tivoli Friheden - og tilbage igen - kan du køre gratis med byens Blå Mandagsbusser. Busserne kører fra Bruun's Galleri ved DGI-Huset og ud til Tivoli Frihedens Hovedindgang.

Masser af oplevelser

I Tivoli Friheden finder I aktiviteter og forlystelser til enhver smag. Få den fedeste film-spil-oplevelse I vores 5D biograf og giv adrenalinen frit løb i vores mange forlystelser. Her kommer I med garanti ikke til at kede jer. Skal sulten stilles, kan I besøge en af vores mange madsteder, hvor I kan vælge mellem alt lige fra italienske pizzaer til saftige pita og lækre burgermenuer.

 

Hvis sukkertrangen melder sig, kan I gå på opdagelse i Mr. Big Candy efter slik, isvafler og candyfloss. Og hvad er federe, end at dele alle disse oplevelser med alle dine venner? Parken med alle dens oplevelser skaber de bedste rammer for, at I får den fedeste Blå Mandag i Tivoli Friheden. Her er der nemlig lagt op til en sjov, hyggelig og uforglemmelig dag med vennerne.

 

Hvornår er det Blå Mandag?

Det er der faktisk ingen, der præcist ved. Men i Tivoli Friheden kan du opleve Blå Mandag på fem forskellige dage fra april til maj. Vi byder velkommen til fem dage med uforglemmelige oplevelser for dig og dine venner.

 

Hvad er Blå Mandag?

I Tivoli Friheden er Blå Mandag en dag fyldt med uforglemmelige oplevelser. Parken byder på en masse action og hygge for dig og dine venner. 

Gode rabatter

Som noget særligt i år har vi lavet et konfirmand-lunchtilbud til flere af spisestederne i Aarhus. Dermed sikrer vi, at I får en endnu federe Blå Mandag i Aarhus. Nu kan du og dine venner nemlig nyde et dejligt måltid til en god pris, inden I begiver jer mod Tivoli Friheden. Tilbuddene gælder, når du fremviser din Blå Mandagsbillet fra Tivoli Friheden hos nedenstående, én af de fem Blå Mandage: 25. april, 2., 9., 16., 23. eller 30. maj 2022.   

 

 • Få 20% rabat på HELE menukortet hos Café Karma i Bruuns Galleri. (Bestil bord på cafekarma.dk eller 9622 2000).
 • Få en brunch-/frokostbuffet inkl. en lille sodavand for kun 75 kr. hos DalleValle i Bruuns Galleri. (Bestil bord på dallevalle.dk eller 8620 2060)
 • Få 2 stk. dip og en kage gratis ved køb af din menu hos Sunset Boulevard i Bruuns Galleri. (Køb menu på skærmene foran restauranten UDEN dip og kage – dette udleveres ved kassen.)
 • Få særpriser i CinemaxX i Bruuns Galleri. Vis billetten ved billetlugen og få et billet til 80,- (filmstart før kl. 17.00) eller til 85,- (filmstart efter kl. 17.00). Bestil billet på cinemaxx.dk/aarhus, 7012 0101 eller ved billetlugen.*

  *(Priser gælder kun konfirmander. Husk bookinggebyr kr. 8,- plus evt. tillæg ved VIP-sæde, IMAX-salen, helaftensfilm m.m. – pris oplyses ved bestilling). Forældre kan sidde hus CinemaxX og få gratis kaffe på de 5 officielle Blå Mandage fra kl. 11.00 - 15.00 ved fremvisning af denne billet.

 

Vi opdaterer løbende billetten med gode rabatter fra andre samarbejdspartnere i Aarhus.