Besøg Tivoli friheden og nyd den blomstrende park

- se frem til at gå på opdagelse i mere end 40 betagende installationer og nyd synet af 32 farverige blomsterbede

Er I en større gruppe, der gerne vil opleve landets største blomsterfestival, så er det nu I skal slå til. Fra den 1. juli - 14. juli har I som større gruppe, virksomhed eller forening mulighed for at booke en uforglemmelig dag i hjertet af Aarhus, fyldt med gode oplevelser og hyggeligt samvær, sammen med jeres gode venner og kollegaer.


Uanset om I elsker blomster eller aldrig har skænket dem en tanke, så kommer Blomsterfestivalen til at åbne jeres sanser. I kommer til at se, dufte, mærke og tænke blomster i et nyt lys. For Tivoli Frihedens Blomsterfestival handler om mere end, hvad øjnene ser. Den handler om alt det, blomsterne også er. Om blomster som mere end noget, der er pænt og dufter godt.


Vælg mellem to pakkeløsninger
Ønsker du at besøge Tivoli Friheden under Blomsterfestivalen, kan I vælge mellem to pakkeløsninger, der inkluderer entré og smagfuld frokost. Vores pakkeløsninger starter fra 300,-. Det er tilmed muligt at tilkøbe en guidet havevandring rundt i parken, afholdt af Tivoli Frihedens chefgartner.

Tilbuddet gælder på alle officielle åbningsdage i perioden fra den 1. juli - 14. juli 2021, med undtagelse af fredage *


Har I særlige behov i forbindelse med jeres besøg, eller ønsker I en skræddersyet dag i parken, er I velkomne til at udfylde formularen herunder. 

 

Vi kontakter jer hurtigst muligt