Sommer i Friheden

Oplev Friheden blomstre i et væld af farver
Lad dig fortrylle af Tivoli Friheden, når hele parken blomstrer i de smukkeste farver, fyldt med alverdens blomster, former og udtryk. Aldrig har Friheden været så smuk, betagende og Instagram-venlig, som når vi slår dørene op for årets Blomsterfestival.

 

Du vil opleve en farveeksplosion af et blomsterhav; lyserøde begonier, grønne buxbom, lilla stauder, blå lobelia, røde roser, lyslilla røllike, hvide kæmpeliljer, en himmel af forskellig farvede paraplyer, en eksplosion af blomsterkonfetti fordelt over hele parken.

 

Sig det med blomster
Blomster inspirerer og fascinerer os, og det er derfor vi omgiver os dem. Vi pynter boligen, haven, alkankasser og sommetider os selv med blomster. Og blomsterne følger os hele livet. Som en velkomstgave, en afskedsgave, til fester og sørgmodige dage. Til den lille anerkendelighed og til den store kærlighedserklæring. Op ad kirkegulvet, til begravelser. Og alt derimellem.

 

Blomster er smukke, det kan alle blive enige om. Men Tivoli Frihedens Blomsterfestival handler om mere, end hvad øjet ser. Den handler om alt det, blomsterne også er og var. Hvordan vi sanser dem, og hvilke betydninger vi giver blomster i vores hverdag, og hvordan man traditionelt har brugt blomster. Besøg Blomsterfestivalen i Tivoli Friheden og få en oplevelsesrig og anderledes dag i blomsternes tegn.

Haver fyldt med inspiration

Lad dig inspirere, sanse og suge viden, oplevelserne og indtrykkene til dig, når du besøger Blomsterfestivalen. Glæd dig til at opleve et hav af forskellige og fantasifulde blomsterbede, inspirerende installationer og kreative events. Glæd dig til oplevelser, du kan blive klogere på og tage med som inspiration til din egen have, altan eller terrasse. 

Masser af blomsterevents

Blomster er ikke kun én ting og kan symbolisere flere forskellige ting. Under Blomsterfestivalen i Tivoli Friheden kommer du til at se, dufte og tænke blomster i et helt nyt lys. Hvad end det er eksotiske blomster, silkeblomster eller ukrudt, så bliver du med garanti klogere på blomster. Så kom og duft, se og smag på blomster i Tivoli Friheden.

Oplevelser

Til Blomsterfestivalen kan du komme med forskellige havearkitekter, designere og gartnere på guidede havevandringer rundt i hele parken. Derudover kan du opleve den populære havemand, Claus Dalby, give spændende foredrag i hans overdådige krukkehave ved Restaurant Terrassen.