Danmarks største horror-forlystelse


Oplev Danmarks største horrorforlystelse, når vi slår dørene op til 1.500 kvm. rendyrket rædsel i Cirkus DYSTOPIA! Her kan du komme med på en mørk rejse bag det blodige forhæng, hvor 25 skræmmende skuespillere er klar til at give dig dit livs gys.

 

Alt kan ske i Cirkus DYSTOPIA, hvor internationale cirkusartister fra Dark Thrills Entertainment vil optræde med cirkusnumre, der får hårene til at rejse sig.

 

Forlystelsen er specialdesignet af horror-eksperterne fra DYSTOPIA Entertainment, som siden 2014 har skræmt over 80.000 sjæle over hele landet og blandt andet er kendt fra finalen i Danmark Har Talent. Gennem et samarbejde med Recreational Fear Lab ved Aarhus Universitet, bygger oplevelsen bl.a. på horrorforskning og psykologiske studier.

Oplev to forskellige horrorlabyrinter


I cirkusset kan du blandt andet opleve de to spritnye haunts: Rædselskabinettet og Freakshow! De to haunts kan opleves hver for sig og har to forskellige skræmme-niveauer.

 

Anbefalet minimumsalder 10 år for Freakshow og 12 år for Rædselskabinettet.

 

Derudover er der også et aktivitetsområde, med 4 optrædener dagligt, samt skuespillere, der bevæger sig rundt blandt gæsterne.