FRIHEDENS TRYGHEDSLØFTE

Opdateret tirsdag den 8. december

Særligt vedrørende nye COVID-19 restriktioner i Aarhus

Grundet de nye retningslinjer i Aarhus, vil en stor del af Tivoli Frihedens restauranter i stedet tilbyder lækre take-away menuer, som du kan nyde under julemagiens fortryllende skær. Ligesom der stadig vil være rig mulighed for at snuppe en tur i Pariserhjulet, hilse på Julemanden og gå på jagt efter julegodter og værtindegaver i de små hyggelige juleboder, som står spredt rundt i parken.

Forlystelser

Følgende indendørs forlystelser vil være ude af drift grundet de nye retningslinjer:

 • Illusionsfabrikken
 • 5D Biografen
 • Haunted House

Hermans

Arrangementer i Hermans er pr. den 9. december aflyst til og med den 3. januar 2021. Du kan finde nærmere information hos billetudbyderen af det arrangement, som du har købt billet til. 

Jul i Friheden 

Gæsternes og kollegernes sikkerhed har første prioritet i Tivoli Friheden. Derfor vil meget være nyt og anderledes, når I besøger Tivoli i år – men forsat vil der være plads til de gode oplevelser, fællesskab, samvær (lidt på afstand), hygge, grin og smil.

For vi tror på, at der er brug for traditioner. Brug for at skabe minder. Og brug for et sted, hvor du kan være dig selv - sammen med dem, der betyder noget. Særligt i år. Vi glæder os derfor til at give dig gamle traditioner, og nye vaner.

Vi har skærpet de interne retningslinjer for afviklingen af ”Jul i Friheden” yderligere. Det gør vi for at yde medarbejdere og gæster den bedst mulige sikkerhed uden at gå på kompromis med hyggen og de gode oplevelser.

 • På de dage der erfaringsmæssigt er de mest besøgte, åbner vi tidligere og lukker senere, hvorved gæsternes besøg spredes ud over længere tid.

 • Antallet af samtidige gæster vil altid blive holdt under det tilladte og vi forbeholder os retten til at lukke midlertidigt for indgangen, hvis vi vurderer at det er nødvendigt af hensyn til sikkerheden.

 • Vi øger antallet af Corona-officials, som hjælper gæsterne med at få en god og ikke mindst sikker oplevelse i Tivoli.

 • Vi har spredt juleboderne ud over et større areal, således at gæsterne får mere plads til at gå på opdagelse i boderne. 

 • I år åbner vi en ny installation ved Svanesøen 'Nøddeknækkeren', som skal være med til at sprede gæsternes færden ud i parken. 

Herunder kan du se en oversigt over, hvornår vi forventer størst tilgang af gæster til Jul i Friheden: 

 

November

Formiddag

Tidlig eftermiddag

Sen eftermiddag

Aften

Lørdag d. 14/11   · · ·
Søndag d. 15/11   · · ·
Lørdag d. 21/11   · · ·
Søndag d. 22/11   · · ·
Lørdag d. 28/11 · · · ·
Søndag d. 29/11 · · · ·

 

December Formiddag Tidlig eftermiddag Sen eftermiddag Aften
Fredag d. 4/12   · · ·
Lørdag d. 5/12 · · · ·
Søndag d. 6/12 · · · ·
Fredag d. 11/12   · · ·
Lørdag d. 12/12 · · · ·
Søndag d. 13/12 · · · ·
Onsdag d. 16/12   · · ·
Torsdag d. 17/12   · · ·
Fredag d. 18/12   · · ·
Lørdag d. 19/12 · · · ·
Søndag d. 20/12 · · · ·
Mandag d. 21/12   · · ·
Tirsdag d. 22/12   · · ·
Onsdag d. 23/12   · · ·
Søndag d. 27/12   · · ·
Mandag d. 28/12   · · ·
Tirsdag d. 29/12   · · ·
Onsdag d. 30/12   · · ·

Smitteforebyggende tiltag i parken

I samarbejde med myndighederne og de øvrige forlystelsesparker i Danmark, har vi udarbejdet et regelsæt, som sikrer en god, sikker og tryg oplevelse for gæster og medarbejdere.

 • Vi råder over et meget stort areal, så der er rigeligt med plads til, at både gæster og medarbejdere kan holde den krævede minimumsafstand.

 • For at give vores gæster et godt og trygt besøg i Tivoli kører vi løbende adgangskontrol og kan være nødsaget til at lukke parken midlertidigt ved for stor interesse og ved risiko for for mange samlet i parken. Vi kører løbende udgangskontrol, så vi kan åbne så snart der plads igen i parken og vi kan holde den anbefalede afstand, således alle kan få et godt og trygt besøg i Tivoli. 

 • Vi anbefaler at du køber din billetter online, så vi undgår unødvendig kontakt ved indgangen. 

 • Ved indgangen til parken vil Corona-officials med særlig uddannelse og viden om Covid-19, fra dagens start være klar til at sørge for, at gæsterne ikke klumper sig sammen, og at der holdes den nødvendige afstand.

 • Senere på dagen vil Corona-officials bevæge sig rundt i parken, og hjælpe gæsterne med at få en god og ikke mindst sikker oplevelse i Tivoli.

 • Særlige rengøringsteams (”sprittere” kalder vi dem) vil sørge for, at de steder hvor publikum særligt færdes – i køledere, på restauranter og ved spil m.m., bliver rengjort som minimum 2 gange ekstra i løbet af åbningsdagen.

 • Der vil være håndsprit tilgængeligt ved indgang og udgang på alle forlystelser, på restauranter og på strategiske punkter rundt omkring i parken herunder på toiletterne, der vil blive rengjort ekstraordinært 4 gange dagligt.

 • Alle spisesteder i parken overholder selvfølgelig alle retningslinjer omkring afstand, ekstraordinær hygiejne, brug af engangshandsker m.m. – og det gælder indendørs såvel som udendørs servering.

 • Personalet vil være opdateret omkring relevant Covid-19 information.

 • Sundhedsmyndighederne har givet grønt lys til genåbning af fuld kapacitet i hurtigkørende forlystelser, så længe gæsterne påfører sig et rent mundbind ved hver enkelt tur. Mundbind er inkluderet i turbåndsprisen, og du får derfor udleveret et gratis mundbind i hver forlystelse. 

 • Grundet de skærpede retningslinjer for drift af forlystelser vil Svinggyngerne køre med nedsat kapacitet.

Sådan bidrager du til din egen og andres sikkerhed: 

 • Undlad at besøge Tivoli, hvis du eller dine nærmeste har symptomer på Covid-19. Se symptomer på Covid-19 her

 • Undgå fysisk kontakt.

 • Vask hænder og brug håndsprit.

 • Host og nys i ærmet.

 • Følg regler på skiltning og efterlev personalets anvisninger. Spørg gerne hvis du er i tvivl.

 • Undgå at klumpe sammen – find opholdssteder i god afstand fra andre.

 • Overhold afstandskrav i køsystemer – både ved indgangen og ved forlystelserne.

 • Så vidt muligt skal kun én fra familien stå i kø ved køb af is, mad og drikkevarer.

 • Gør så vidt muligt brug af kontaktløs kreditkortbetaling eller mobile-pay - undgå kontanter.

Har du spørgsmål omkring dit besøg, er du meget velkommen til at skrive til os på tivoli@friheden.dk. 

Arrangementer på Hermans

Arrangementer på Hermans er aflyst fra den 9. december til og med den 3. februar 2021. Når Hermans åbner igen, vil nedenstående være gældende.

Opdaterede retningslinjer om mundbind:

Der skal fra 29. oktober 2020 bæres mundbind på Hermans. Mundbindet skal du bære, når du er gående eller stående. Sidder du ved et bord eller på din plads til eksempelvis en forestilling, må du gerne tage mundbind af.

I Tivoli Friheden & Hermans gør vi alt hvad vi kan for at skabe de bedst mulige rammer, så vi alle kan få nogle gode oplevelser i trygge omgivelser. Alle arrangementer gennemføres derfor også i overensstemmelser med myndighedernes aktuelle retningslinjer.  

De nye retningslinjer gør, at du vil opleve dit besøg på Hermans på en lidt anden måde end du er vant til. Udover ekstra rengøring, desinficering før hver forestilling og spritstationer i publikumsarealerne, vil kommende forestillinger i 2020 være med et reduceret antal pladser i salen. Det betyder at der altid vil være én ekstra plads imellem dig og en anden gæst. Pauser skal opholdes i salen ved udsolgte forestillinger, og drikkevarer skal derfor købes i foyer ved ankomst.  Ligesom der til udvalgte arrangementer på forhånd vil kunne købes en køletaske med drikkevarer og lette snacks, så vi minimere kødannelse.

Hermans lægger lokaler til en lang række arrangementer, som udbydes af eksterne arrangører f.eks. TIKKO, Ticketmaster. Billetsalget sker hos arrangøren selv, og eventuelle ændringer ved disse arrangementer håndteres således også af dem. Vi opfordrer derfor til, at du undersøger refunderingspolitikken hos den givne arrangør.  

Forud for arrangementet vil du modtage en mail fra den eksterne arrangør med praktisk information omkring dit kommende arrangement og dit besøg hos Hermans. Ligesom du altid er velkommen til rette henvendelse på hermans@friheden.dk for opklarende spørgsmål.

Vi vil gøre alt hvad vi kan for at alle kan få en god og tryg oplevelse når de besøger Hermans, og vi håber derfor også at alle vores gæster vil udvise samfundssind og huske at:  

 • Sprit hænder ofte 
 • Hold afstand 
 • Mundbind skal bæres, når du går til og fra din plads 
 • Undgå høje udråb ved applaus 
 • Føler du dig syg skal du ikke gå til arrangementet 

 Vi glæder os til at byde jer velkommen på Hermans.  

 

Særligt vedrørende sæsonkortholdere

Vi takker for al den opmuntring og opbakning, vi har fået fra Sæsonkortholdere i den sidste tid. Og vi takker af hele hjertet for udvist tålmodighed, og nu glæder vi os bare til at komme i gang, og sørge for en masse gode og sikre oplevelser.

Vi håber selvfølgelig, at du fortsat er glad for dit Sæsonkort, og at du fortsat vil støtte os. Vil du hjælpe os rigtig meget, så kan du afstå fra at bede om kompensation for de åbningsdage, som vi desværre ikke har været i stand til at levere. Men du er selvfølgelig i din gode ret til at modtage tilbagebetaling – og det gør du ved at sende en mail til tivoli@friheden.dk

 

Du har et gyldigt sæsonkort til 2020 af typen Deluxe, Platin, Senior eller Studie.
Du går glip af 46 dage har derfor mulighed for 32% i kompensation.

Du har et gyldigt sæsonkort til 2020 af typen Sølv.
Du går glip af 34 dage har derfor mulighed for 39% i kompensation.

 

Uanset om du beder om økonomisk kompensation, så er vi glade for at kunne informere om, at alle åbningsdage juni måned er vennedage. Her kan du som Sæsonkortholder kvit og frit tage en ven med, når du besøger tivoli. 

OBS! 
Har du købt sæsonkort efter d. 25. maj 2020 er kompensationen indregnet i sæsonkortets pris, og du er derfor ikke berettiget til kompensation. 

Vi glæder os til at skabe skønne Tivoli-minder med jer alle igen!