Hermans

Årets Danske Julekoncert m. Jesper Lundgaard & Lene Siel

09. december · 16:00
Hermans
2 x 50 min.
Køb billet
Sød musik med Jesper Lundgaard & Lene Siel

Billetsalg - Billetten - Tlf. 70 20 20 96

Alt det bedste fra julen i smukke toner, glæde og nærvær…

10-års jubilæumskoncert i julens tegn.

Jesper Lundgaard afholder traditionen tro Årets Danske Julekoncert, og i 2018 markerer Jesper Lundgaard hans 10-års jubilæum med Årets Danske Julekoncert, og det fejres sammen med årets julegæst Lene Siel.

Julekoncerten er en livsglad fejring af danskernes fælles højtid. Jesper har valgt danske sange, som hvert år bliver sunget om juletræet den 24. december. Han vil også smukt fortolke engelske carols, julehits fra radioen, store highlights, og i fællesskab med alle i salen, vil tonerne fra Dejlig Er Jorden runge helt uden for Koncertsalens vægge.

Jesper udstråler med hans store stemme og nærvær en ægte juleglæde, der smitter af på publikum. Der er garanti for godt humør og julestemning, som bliver forstærket af årets julegæst, den skønne Lene Siel, som for mange er indbegrebet af julehygge.

På scenen akkompagneres Jesper af hans juleorkester og kor. Scenografien og den flotte pynt fanger på smukkeste vis julens stemning.

"Det er det bedste at synge julen ind for alle de glade julegæster. Det er en gave, og jeg nyder samspillet med publikum omkring vores fælles tradition" udtaler Jesper.


Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter


Arrangør: JL Productions

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 15:30.

Fotografering/optagelse af showet kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.


Billet er inkl. adgang til Tivolis Julemarked og kaffe/the & småkager i pausen