Parken

FRIHEDEN af "Aarhus Teater"

Calendar icon
23. august - 22. september · 20:00
Parken
Ticket icon
Man – lør: 175 kr. Unge u/25 & studerende (man-tors): 60 kr. Løssalgspris inkl. gebyr
Fed fredag banner
UNIKKE HISTORIER I TIVOLI FRIHEDEN EFTER LUKKETID

Forestil dig, hvad der kan ske i Tivoli Friheden efter lukketid.

Når dagens latter er døet hen, porten er låst, og aftenmørket samler sig. Hvis nu Dragen blev vækket, eller Pariserhjulet begyndte at dreje. Hvis Frihedskarusellen gav sig til at snurre, eller Bisværmen pludselig summede … Intet er til at forudse, men alt kan ske, når du som publikum træder ind i Tivoli Frihedens indhegnede verden.

I FRIHEDEN skaber seks nye dramatikertalenter hver en selvstændig brik i den samlede fortælling, centreret om hver sin tivoli-forlystelse. Vi har givet dem frie hænder til at fortolke friheden som begreb, og sammen med størsteparten af Aarhus Teaters egne skuespillere giver de nye talenter dig friske øjne på det, du troede, du kendte.

FRIHEDEN er en udendørs vandreforestilling i stil med de tidligere, som Aarhus Teater har skabt i samarbejde med Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. Vandreforestillingerne ”Premiere”, hvor vi tog publikum med om bag Aarhus Teaters kulisser og ind i skuespillernes inderste hemmeligheder, og ”Fragt”, hvor man blev sendt på mental langfart på Aarhus Havn. FRIHEDEN er en del af Udflugten, hvor vi tager dig med ud af teatret og ind i byens ukendte rum.

Glæd dig til en usædvanlig og tankevækkende oplevelse i Tivoli Frihedens aflåste tivoli-scenografi.

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter