Restaurant Terrassen

Garden Talk med Claus Dalby kl. 14.00

Calendar icon
07. juli · 14:00
Restaurant Terrassen
Clock icon
Ca. 25 minutter
Fed fredag banner
Oplev den populære havemand Claus Dalby i "Den Hvide Have"

'Garden Talk' med Claus Dalby

KRUKKEHAVEN
Krukker er et godt sted at begynde, for en hel have kan synes overvældende, hvorimod det er hurtigere og nemmere at tilplante krukker – mange eller få – og derefter arrangere dem på forskellig vis.

Det er en genre, Claus Dalby gennem mere end tyve år har perfektioneret, og han har da også skrevet flere bøger om emnet.

"Den Hvide Have"
I år til Blomsterfestivalen præsenterer Claus Dalby ’Den Hvide Have’, og der er ingen tvivl om, at det bliver både stiligt og elegant. Det bliver hvide blomster i selskab med forskellige bladvækster i overvejende sølvgrå toner.

Hver torsdag kl. 14.00 og kl. 16.00 fortæller Claus Dalby om ’Den Hvide Have’, sætter fokus på forskellige bladvækster, og der er desuden mulighed for at stille spørgsmål.

ET HAVELIV
Det er godt og vel 25 år siden, at Claus Dalbys liv tog en uventet vending. Da mødte han blomstermaleren Anne Just fra Hune, tæt på Blokhus. Og dette møde gjorde, at Claus Dalby blev haveinteresseret i løbet af et splitsekund, som han selv udtrykker det!

Siden har havelivet været omdrejningspunktet, og hver torsdag kl. 14.00 og kl. 16.00 fortæller Claus Dalby om sin glødende passion.