Parken

Street Art

Calendar icon
04. juli - 06. juli
Parken
Ticket icon
Sæsonkort eller entrébillet
Fed fredag banner
Hvad har blomster og 'gadekunst' med hinanden at gøre? Find ud af det og meget mere, når Copenhagen Poster indtager Blomsterfestivalen

Oplev Street Art

Street Art og Blomsterfestival
Hvad har gadekunst og blomster egentlig med hinanden at gøre? Dette og meget mere kan du blive klogere på, når Michael Jakobsen aka Copenhagen Poster gæster dette års Blomsterfestival.

Her vil han lave Street Art (gadekunst) i Bille By, og du kan følge hele processen fra start til slut. Copenhagen Poster starter sin proces op fra den 4. juli og er færdig den 7. juli.

PIFT støtter byens street art
Royal Unibrew og PIFT støtter aktivt op om den street art, der sætter kulør på bybilledet. De sponsorerer festivaler og events og har deres helt egen street art festival på vej. PIFT giver også løbende ordet til gadekunstnerne ved at lade dem bruge øl-etiketterne som lærred. Du kan læse meget mere om pift via linket her.

Processen bag Street Art
Street Art processen tager udgangspunkt i en skitse, hvor også farverne er besluttet på forhånd. Væggen bliver først grundet med en eller flere toner. Her bliver der brugt almindelig grundmaling. Efterfølgende bliver skitsen malet op med spray efter øjemål. Det kan godt være lidt tidskrævende at få skitsen overført præcist til væggen. Når skitsen er på plads, er det tid til at fylde ud med farver. Man bruger flere toner inden for samme farve, så man kan opnå nogle naturlige overgange. Der bruges forskellige dyser afhængig af, om der skal fyldes ud eller, om der skal males helt tynde streger. Til sidst bliver der lagt skygger og højlys, og i nogle tilfælde bliver der også lagt en 'outline' omkring motivet.

Manden bag Copenhagen Poster
Michael Jakobsen aka Copenhagen Poster er Street Artist, grafiker og illustrator. Han har bl.a. løst opgaver for Foo Fighters, Anders & Anders Podcast, Den Danske Filmskole, Brødrene Ost, Alzheimerforeningen og Christian Fuhlendorff.

Michael har lavet Street Art både i Danmark og udlandet. Michael har bl.a. lavet Street Art for The Bird & The Churchkey på Gammel Strand, Storms Pakhus og Padelboxen i Odense. Udover det har Michael malet på lovlige vægge på den nedlagte fabrik på Nørrebro, der nu går under navnet ’’Bolsjefabrikken’’ samt andre steder i og omkring København. Du kan se mere af Michael’s Street Art og illustrationer på sin Instagram-profil @copenhagenposter