Parken

Opbygning af The Freedom Square

Calendar icon
07. juli
Parken
Ticket icon
Sæsonkort eller entrébillet
Fed fredag banner
Oplev opbygningen af showhaven "The Freedom Square"

The Freedom Square

Tivoli Friheden

Vil du opleve, hvordan en showhave bliver samlet på blot 3 dage? Så kom forbi den store plæne ved Motorbådsøen i dagene fra den 5. - 7. juli. 

I de gældende dage vil havedesigner, Karina Emilie Revsbæk Lauesen, og hendes team opføre showhaven 'The Freedom Square’ - en moderne fortolkning af en zen-have med inspiration hentet fra den nordiske natur.  

Stil spørgsmål og få inspiration
Kommer du forbi i opbygningsdagene mellem den 5. - 7. juli, har du i tidsrummet mellem kl. 12.00 og 14.00, mulighed for at stille havedesigneren spørgsmål omkring havens elementer og få idéer til, hvordan du selv kan bygge lignende til din egen grønne drømmeoase.  

5. juli: opbygningsdag 1

Dag 1 lægger teamet ud med at opføre en pergola, samt et moderne lamelhegn, som designeren også er kendt for at bruge i sine haver. 

Drømmer du om at få tilsvarende elementer i din egen private have, kan du på denne dag få tips og idéer til hvordan du selv kan bygge dem derhjemme. Hvad enten du er nybegynderen eller den garvede DIY-type hjælper designeren gerne med gode råd, så tøv ikke med at komme og spørge. 

6. juli: opbygningsdag 2

Dag 2 skal showhavens gulv lægges. Træterrassen, som er designet specielt til formålet, er bygget i et materiale du ikke typisk ser anvendt til en terrasse. Onsdag har du mulighed for at komme og få syn for sagen og måske blive inspireret til at bygge en terrasse man ikke ser hus naboen. På denne dag i er der mulighed for at stille spørgsmål til designeren i tidsrummet 12.00 - 14.00.

7. juli: opbygningsdag 3

Dag 3 er sidste byggedag på showhave-sitet. 

Det er blevet torsdag og dagen hvor havens planter skal i jorden. Inspirationen til plantedesignet er hentet fra de danske skove, hvor en stor del af planterne trives under skyggeforhold. Savner du inspiration til din skyggefulde plet i haven er der derfor rig mulighed for at blive inspireret af havedesignerens bud på et moderne nordisk bed. 

Teamet arbejder torsdag på højtryk med det sidste detaljer i showhaven, så du kan komme og se den stå klar fra kl. 15.00 og resten af blomsterfestivalen med. 


Karina Emilie Laursen
The Freedom Square er tegnet og opført af havedesigner, Karina Emilie Laursen, der står bag The Garden Room

Placering
Showhaven er placeret ved Motorbådsøen.