Parken

Blomsterfestival

01. juli - 31. juli · 13:00
Parken
Indgangsbillet eller med sæsonkort Platin eller Deluxe
Landets største Blomsterfestival kan i sommerferien 2020 opleves i Tivoli Friheden fra den 1. juli til den 31. juli 2020 – og hver eneste dag vil der være inspirerende workshops, blomsterevents og aktiviteter for hele familien - alle med blomsten i centrum.

POWER OF FLOWER

Under overskriften ”Power of Flower” vil parken være i grøn topform med ganske særlige koncept-haver. Blandt andet giver den aarhusianske havemand Claus Dalby sit bud på en urban krukkehave, ligesom Haveselskabet præsenterer temahaver som ”Vildt med Vilje” og ”Havefantasier”, og det internationale dekorationsfirma MK Illuminations bygger kæmpestore skulpturelle blomsterkunstværker, der senest har begejstreret publikum i Las Vegas.
 
Blomsterfestivalen tilbyder aktiviteter på tværs af alder, så hele familien kan dele de blomster-oplevelser, der er. Festivalen vil give besøgende mulighed for at fordybe sig i jordnære og bæredygtige events. Den vil krydre parken med kreative åndehuller, og den vil – med forskellige events – danne sanselige og bæredygtige oaser. Besøgende får altså mulighed for at se, røre, smage, dufte, føle og lære.
Foruden et stort ønsketræ, plantebanko, blomsterparade, picnic i det fri og meget mere, bliver en del af parken døbt ”Fantasi og Eventyr.” Her fortæller talende træer deres over 200-årige historie, imponerende blomsterkunstværker og uventede, kreative dekorationer dukker op overalt – også der, hvor man mindst venter det – og besøgende kan være med til at kåre ”Årets Blomsterkunstværk i Friheden”.
Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter