Friluftsscenen

Scarlet Pleasure | Kl. 20:00

Calendar icon
11. juni · 20:00
Friluftsscenen
Clock icon
ca. 65 minutter
Ticket icon
Priser fra 150 ,-
Fed fredag banner
Scarlet Pleasure har i løbet af de seneste år cementeret deres navn, som et af de absolut største på den danske livescene. Oplev dem på scenen til Fed Fredag kl. 20:00.
Inden hver Fed Fredag kan du varme op til aftenens koncert med kolde øl, lækre drinks og livemusik på Det Grønne Torv.

Indbegrebet af ørehængende pophits og dansevenlige rytmer

Oplev Scarlet Pleasure til Fed Fredag den 11. juni kl. 20:00

Inden du køber billet til Fed Fredag er det vigtigt, at du orienterer dig omkring parkens gældende retningslinjer og restriktioner. Læs mere lige her. 

Billetterne sendes som PDF-dokument, og kan enten printes hjemmefra og medbringes ved indgangen på dagen, eller fremvises og scannes direkte fra telefonen. Dit coronapas vil ligeledes blive tjekket i indgangen ved din ankomst. 

Bemærk, at fribilletter til Tivoli Friheden eller andre gratis billetter ikke kan benyttes til at få adgang til koncerterne.


Er du sæsonkortholder?
Alle gæster, der ønsker at deltage til en Fed Fredags koncert skal have en gyldig koncertbillet. Dette gælder også for sæsonkortholdere, der både skal kunne fremvise en gyldig koncertbillet og et gyldigt sæsonkort. Du booker din billet ved at logge ind med de oplysninger, som du har fået oplyst i din ordrebekræftelse, da du oprettede dit sæsonkort. 


Bestil billet til én af vores 8 zoner
I Tivoli Friheden gør vi alt, hvad vi kan for at passe på hinanden og skabe de bedst mulige rammer, så vi alle kan få nogle gode oplevelser i trygge omgivelser. Koncertpladsen foran scenen er derfor inddelt i 8 zoner, så færre gæster samles i hver zone, der både kan skaleres op og ned efter myndighedernes anbefalinger. Det bliver ikke muligt at gå fra zone til zone, og der vil inden for hver zone være mulighed for toiletfaciliteter og for at købe drikkevarer. 

Derudover vil der hver Fed Fredag spilles to koncerter af samme kunster – først kl. 20:00 og igen kl. 21:45 – således, at vi kan sikre en god musikoplevelse for endnu flere gæster. Hver zone vil have en makskapacitet på 200 gæster, hvorfor der hver fredag vil være plads til 3200 gæster. Ønsker man at deltage til en Fed Fredags koncert, skal man derfor være opmærksom på, at det er et begrænset antal af billetter til salg. 

Se kort over zonerne lige her.

Læs mere om Fed Fredag her.


Få den helstøbte oplevelse

Book bord på et af vores mange spisesteder inden koncerten starter og få den helstøbte oplevelse. Det kunne blandt andet være vores Fed Fredag menu på Skovpavillonen med udsyn til motorbådsøen eller vores Fed Fredag menu på Restaurant Terrassen, der er placeret lige ved siden af Friluftsscenen. Læs mere og book bord lige her.


Erhverv eller firmaaftale
Har du i forvejen en firmaaftale med Tivoli Friheden eller har du som virksomhed lyst til at give dine medarbejdere en uforglemmelig dag til en Fed Fredag i Friheden? Så tøv ikke med at kontakte vores salgschef, Per Christensen, på mail per@friheheden.dk for nærmere information. Vi vender tilbage på din henvendelse snarest muligt.  


Bemærk, at koncertbilletten også giver adgang til parken på koncertdagen, og derfor er en ekstra indgangsbillet ikke nødvendig.

OBS! Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.


Tivoli Friheden

Start din aften ud med lækker spisning på din favorit-restaurant i Friheden

Find dit spisested allerede i dag og book bord