Friluftsscenen

tv·2 | Kl. 20:00

Calendar icon
10. september · 20:00
Friluftsscenen
Clock icon
ca. 65 minutter
Ticket icon
Priser fra 140,-
Fed fredag banner
Glæd dig til at opleve tv·2 til Fed Fredag, når de indtager scenen kl. 20:00.
Inden hver Fed Fredag kan du varme op til aftenens koncert med kolde øl, lækre drinks og livemusik på Det Grønne Torv.

tv·2 til Fed Fredag

Oplev tv·2 til Fed Fredag den 10. september kl. 20:00

Billetterne sendes som PDF-dokument, og kan enten printes hjemmefra og medbringes ved indgangen på dagen, eller fremvises og scannes direkte fra telefonen.

Bemærk, at fribilletter til Tivoli Friheden eller andre gratis billetter ikke kan benyttes til at få adgang til koncerterne.

Bemærk, at prisen stiger på koncertdagen.

Er du sæsonkortholder?
Fed Fredags-koncerten kommer til at blive afviklet nøjagtig som den plejer, uden zoneopdeling. Derfor behøver du, som sæsonkortholder, ikke at booke billet på forhold til koncerterne i september.

Læs mere om Fed Fredag her.


Få den helstøbte oplevelse
Book bord på et af vores mange spisesteder inden koncerten starter og få den helstøbte oplevelse. Det kunne blandt andet være vores Fed Fredag menu på Skovpavillonen med udsyn til motorbådsøen eller vores Fed Fredag menu på Restaurant Terrassen, der er placeret lige ved siden af Friluftsscenen. Læs mere og book bord lige her.


Erhverv eller firmaaftale
Har du i forvejen en firmaaftale med Tivoli Friheden eller har du som virksomhed lyst til at give dine medarbejdere en uforglemmelig dag til en Fed Fredag i Friheden? Så tøv ikke med at kontakte vores salgschef, Per Christensen, på mail per@friheden.dk for nærmere information. Vi vender tilbage på din henvendelse snarest muligt.  


Bemærk, at koncertbilletten også giver adgang til parken på koncertdagen, og derfor er en ekstra indgangsbillet ikke nødvendig.

OBS! Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.