Parken

LIVEMUSIK: Alexander Woods

Calendar icon
18. juni
Parken
Clock icon
45 min.
Ticket icon
Entrébillet eller Sæsonkort
Fed fredag banner
Glæd dig til upbeat livemusik på det Grønne Torv med Alexander Woods

Oplev Alexander Woods på Det Grønne Torv

Fra den københavnske undergrund banker Alexander Woods på døren til gennembruddet efter at have brugt mange år i kunstnerisk søgen. Alexander har undervejs berørt genrer som soul, funk, electronica og rock, og har nu cementeret sin røde tråd i frisk, elektronisk pop.

I stormløb bevæger han sig nu frem som ambitiøs leder, med en genkendelig, sprudlende vokal, der bevæger sig over et storladent univers af upbeat pop med kant.

“Sidste års ‘Older’ og ‘Cause & Effect’ viser i den grad en sanger og sangskriver, der er i en rivende udvikling, og mange års arbejde og masser af høstet erfaring kan efterhånden sagtens høres i direkte forlængelse af ligesindede artister som f.eks. Alex Vargas”, skrev Side 33 efter Alexander Woods gav koncert i Roskilde i oktober 2020.

Kickstartede 2021 med ny udgivelse
Som ved et væddeløb bliver du fanget fra startskuddet af singlen »You Better«, der er første release fra Alexander Woods’ nye univers. Stroferne “In these shallow times, you can try to navigate - without losing heart” refererer til oplevelsen af de overfladiske bølger, der kan vælte dig omkuld, når du begiver dig ud i hverdagens konkurrence. Behovet for at fremstå relevant og hårdtarbejdende med en snert af stadigt bevaret casual overskud overfor ens omgivelser kan løbe selv de mest erfarne og ihærdige trætte.

- ‘It is pure, intimate sensuality, that takes you to a fresh and light dimension’ skrev Indie Criollo om Alexander Woods nye univers på ‘You Better’.

- ‘You Better Run - You Better Run’ udgør et mantra til artisten selv med en opfordring til at kridte skoene og melde sig ud af ræset.

»You Better« er første skridt i en spændende række udgivelser fra Alexander Woods hånd i 2021. Indspillet og produceret m. Jeppe Vingum Jørgensen (Nabiha, Phlake) i DownUnderStudio KBH, og mix/masteret af Jacob Brøndlund (Barselona, Tobias Rahim).

Resten af 2021 byder på en række spændende udgivelser fra den spirende popartist, og næste single i køen hedder ‘I Know’. Singlen udkommer d. 28. maj forud for EP’en, som udkommer til efteråret. Alexander woods Biografi

Facebook - https://www.facebook.com/alexanderwoods.music

Instagram - https://www.instagram.com/alexanderwoodss/