Parken

LIVEMUSIK: Cindy Chiche

Calendar icon
09. juli
Parken
Clock icon
45 min.
Ticket icon
Entrébillet eller Sæsonkort
Fed fredag banner
Glæd dig til rytmisk livemusik på det Grønne Torv med Cindy Chiche

Oplev Cindy Chiche på Det Grønne Torv

Potentialet hos den dansk-franske popartist Cindy Chiche er ikke til at tage fejl af. Med fængende melodilinjer, forførende basmotiver og inciterende omkvæd synger den unge fremadstormende artist, som er bosat i Kolding, om alt, hvad der rør sig i en ung kvinde i 2021.

“Bevæbnet med en catchy melodi og en bas, der går lige i brystbenet, sigter Cindy Chiche efter stjernerne”, skrev Bands of Tomorrow, efter hun i begyndelsen af 2021 udgav sin første single ‘Lose Control’.

Sidenhen har hun udgivet debut-EP’en ‘Diary’, hvorfra singlen ‘Like The Boys’ bl.a. har nydt opmærksomhed på P3 og i international presse. Cindy Chiche har også givet interviews til både P4 og en række podcasts i kølvandet på den udgivelse, som i skrivende stund er blevet streamet næsten 50.000 gange.

Cindys opvækst i Sydfrankrig har sat sine spor i hendes tekster, som elegant veksler mellem engelsk og fransk. Det kan bl.a. høres på førstesinglen, som blev udgivet i begyndelsen af året. Bands of Tomorrow har sammenlignet hende med nogle af tidens helt store popikoner, og det er da også i navne som Dua Lipa og Miley Cyrus, Cindy Chiche finder sin inspiration. Ambitionerne er tårnhøje og karrieren er kun lige begyndt for det unge stjernefrø, der i øjeblikket arbejder på opfølgeren til ‘Diary’.

 

Facebook: @cindychichemusic 
Instagram: @cindychichemusic