Parken

LIVEMUSIK: Stine Klingsten

Calendar icon
10. juli
Parken
Clock icon
45 min.
Ticket icon
Entrébillet eller Sæsonkort
Fed fredag banner
Glæd dig til rytmisk livemusik på det Grønne Torv med Stine Klingsten

Oplev Stine Klingsten på Det Grønne Torv

Aarhusianske Stine Klingsten skriver klassisk singer-songwriter musik på dansk

Går du et spadestik dybere, vil du erfare, at hun adskiller sig markant fra det meste folk-pop på den danske scene og gennem sin stærke vokal og medrivende popmelodier, sniger hun 90’ernes indie-lyd med på sin vej.

Hendes vokal har et twist af country, melodierne læner sig op mod Katinka og Taylor Swift universet mens lyrikken dufter af inspiration fra Søren Huss og Steffen Brandt. Hun er underfundig i sine valg af ord til at beskrive følelser og stemninger, og det giver hendes sange et dybere lag når hun synger om velkendte emner som kærlighed, tab og troen på livet.

Hun er en mester i at give sit publikum en nærværende oplevelse

Du bliver taget ind, og får følelsen af at hun kun spiller for din skyld. Stine Klingsten har udgivet tre singler på dansk “Intet Er Som Det Plejer”, “Stille Hjerte” og “Kapløb” i 2020, som har høstet flotte anmeldelser og fået fin airplay på P4. Hun modtog Helge Prisen for “Årets Sangskriver 2020” og ÅSE prisen for “Årets Sang 2019” Stine Klingsten udgiver sit debutalbum i foråret 2022 hvor stjernemusikere som Thomas Fleron, Troels Skjærbæk og Johan Stene spiller med. Men allerede først på efteråret i 2021, udkommer hendes første single ”Ingen Råber” - så der er virkelig noget at se frem til.