Parken

LIVEMUSIK: Tobias Guldbrandsen

Calendar icon
02. juli
Parken
Clock icon
45 min.
Ticket icon
Entrébillet eller Sæsonkort
Fed fredag banner
Glæd dig til rytmisk livemusik på det Grønne Torv med Tobias Guldbrandsen

Oplev Tobias Guldbrandsen på Det Grønne Torv

”Jeg er Tobias Guldbrandsen - fra Aarhus”

22-årige Tobias Guldbrandsen udgav sit debutalbum, ’In The Cave’ d. 17. januar 2020. Han har i de seneste år intensiveret sin sangskrivning og færdigproduceret sit album, som indeholder sange, der er skrevet løbende gennem hans slut-teenageår og starten af voksenlivet. En tid, der for Tobias har ført til tekster, der dels kredser om nogle af ungdommens mange spørgsmål og facetter, samt om mere universelle afskygninger af livet.

”Jeg har skrevet sange siden jeg var 16 år. Jeg tror, at jeg skriver sange, fordi jeg har brug for at få afløb for nogle af de ting, der rører sig i mig, hvad end det er uforløste følelser af frustration og kærlighed eller refleksioner over de ting og mennesker, som omgiver mig. Det er, ligesom når man går en lang tur, og ens slørede og uklare tanker samler sig til noget konkret. Sådan har jeg det, når jeg skriver en sang,” fortæller Tobias.

Tobias Guldbrandsen kommer fra Aarhus, hvor han er rundet af den omkringliggende rolige natur i samspil med det pulserende, energiske byliv. Hans musik bærer præg af denne samme kontrast, ligesom den gør det hos forbilleder som Neil Young, Paul Simon og danske Tim Christensen.