Friluftsscenen

Artigeardit & ICEKIID | Kl. 20:00

Calendar icon
12. august · 20:00
Friluftsscenen
Clock icon
ca. 90 min.
Ticket icon
Adgang med koncertbillet eller Sæsonkort Deluxe, Platin, Studie & Senior
Fed fredag banner
Glæd dig til at opleve Artigeardit & ICEKIID til Fed Fredag, når de indtager scenen kl. 20:00.
Inden hver Fed Fredag kan du varme op til aftenens koncert med kolde øl, lækre drinks og livemusik på Det Grønne Torv.

Oplev Artigeardit & ICEKIID til Fed Fredag

Oplev Artigeardit & ICEKIID til Fed Fredag den 12. august kl. 20:00

Som ambitiøs sanger, rapper og sangskriver har ICEKIID skabt en helt unik lyd. Den målrettede kunstner har formået at præsentere en helt ny og uprøvet genre inden for dansk musik – og derfor skal du holde skarpt øje med det unge talent.

Det blot 24-årige talent, Artigeardit fra Mørkhøj, er en af de mest interessante, talentfulde og omtalte artister på den danske hip hop scene. Ardit har på sin helt egen måde skabt et musikalsk og visuelt univers omkring sig, som den danske musikbranche aldrig har set før. Gennem hans tekster fortæller han historier fra sit eget liv på godt og ondt. Lyden er ikonisk, forførende og let genkendelig – du er aldrig i tvivl, når du hører hans hits i radioen. Han har en stor håndfuld loyale fans, der kæmper om forreste række til hans koncerter, og hans målgruppe karakteriseres som den mest festparate generation hidtil, nemlig Generation Z. Gaffa beskriver Ardits LIVE optræden i Odense med følgende citat:

“Artigeardit er heroin for Generation Z, og for os andre, så har det været en sand fornøjelse igen at føle sig start-tyver-brandvarm.”

Vi gør opmærksom på, at prisen for koncerten stiger på koncertdagen.

Erhverv eller firmaaftale
Har du i forvejen en firmaaftale med Tivoli Friheden eller har du som virksomhed lyst til at give dine medarbejdere en oplevelsesrig dag til Fed Fredag i Friheden? Så tøv ikke med at kontakte os på mail tivoli@friheden.dk for nærmere information. Vi vender tilbage på din henvendelse snarest muligt.   

OBS: Egne drikkevarer må ikke medbringes. 

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter
Tivoli Friheden

Få den helstøbte oplevelse

Book bord på et af vores mange spisesteder inden koncerten starter og få den helstøbte oplevelse. Læs mere om vores udvalg og book bord lige her.