Friluftsscenen

Danser med Drenge | Kl. 20:00

Calendar icon
15. juli · 20:00
Friluftsscenen
Clock icon
ca. 90 min.
Ticket icon
Adgang med koncertbillet eller Sæsonkort Deluxe, Platin, Studie & Senior
Fed fredag banner
Glæd dig til at opleve Danser med Drenge til Fed Fredag, når de indtager scenen kl. 20:00.

Oplev Danser med Drenge til Fed Fredag

Oplev Danser med Drenge til Fed Fredag den 15. juli kl. 20:00

Danser med Drenge har for længst manifesteret sig som et af landets stærkeste livebands. De har 13 albums og fire Grammy-nomineringer på samvittigheden, og siden 1993 har de spillet over 700 koncerter. De har et stærkt tag i publikum, der møder talstærkt op og skråler med på de mange hits, også når de inviteres på scenen for at synge kor bag sangerinde Rie Rasmussen. 

De sange, der har brændt sig fast i publikums hjerter, er f.eks: ’Hvorlænge vil du ydmyge dig?’, ’Aldrig undvære dig’, ’Er der nogen i himlen?’, ‘Tag godt imod ham’, ‘Grib chancen’,  ‘Kære Lillesøster’ og “Griber du mig når jeg falder?’. 

Vi gør opmærksom på, at prisen for koncerten stiger på koncertdagen.

Erhverv eller firmaaftale
Har du i forvejen en firmaaftale med Tivoli Friheden eller har du som virksomhed lyst til at give dine medarbejdere en oplevelsesrig dag til Fed Fredag i Friheden? Så tøv ikke med at kontakte os på mail tivoli@friheden.dk for nærmere information. Vi vender tilbage på din henvendelse snarest muligt.   

OBS: Egne drikkevarer må ikke medbringes. 

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter
Tivoli Friheden

Få den helstøbte oplevelse

Book bord på et af vores mange spisesteder inden koncerten starter og få den helstøbte oplevelse. Læs mere om vores udvalg og book bord lige her.