Parken

LIVEMUSIK på Det Grønne Torv kl. 18.00 med Cindy Chiche

Calendar icon
06. maj
Parken
Clock icon
45 min.
Ticket icon
Entrébillet eller Sæsonkort
Fed fredag banner
Glæd dig til rytmisk livemusik på det Grønne Torv med Cindy Chiche

Oplev Cindy Chiche på Det Grønne Torv

“...Bevæbnet med en catchy melodi og en bas, der går lige i brystbenet, sigter Cindy Chiche efter stjernerne...” - Bands of Tomorrow
“Bevæbnet med en catchy melodi og en bas, der går lige i brystbenet, sigter Cindy Chiche efter stjernerne”, skrev Bands of Tomorrow, efter hun i begyndelsen af 2021 udgav sin første single ‘Lose Control’. Sidenhen har hun udgivet debut-EP’en ‘Diary’, hvorfra singlen ‘Like The Boys’ bl.a. har nydt opmærksomhed på P3 og i international presse. Cindy Chiche har også givet interviews til både P4 og en række podcasts i kølvandet på den udgivelse, som i skrivende stund er blevet streamet over 50.000 gange.

Cindys opvækst i Sydfrankrig har sat sine spor i hendes tekster, som elegant veksler mellem engelsk og fransk. Det kan bl.a. høres på førstesinglen, som blev udgivet i begyndelsen af året.
Bands of Tomorrow har sammenlignet hende med nogle af tidens helt store popikoner, og det er da også i navne som Dua Lipa og Miley Cyrus, Cindy Chiche finder sin inspiration.
Ambitionerne er tårnhøje og karrieren er kun lige begyndt for det unge stjernefrø, der i øjeblikket arbejder på opfølgeren til ‘Diary’.
Facebook: @cindychichemusic 
Instagram: @cindychichemusic