Parken

LIVEMUSIK på Det Grønne Torv kl. 18.00 med Orange Monks

Calendar icon
02. september
Parken
Clock icon
45 min.
Ticket icon
Entrébillet eller Sæsonkort
Fed fredag banner
Glæd dig til rytmisk livemusik på det Grønne Torv med Orange Monks

Oplev Orange Monks på Det Grønne Torv

Henrik Astrup spiller duo eller kvartet koncerter med materiale fra Orange Monks repetoiret. Genren er folk rock der drives af Astrups stærke vokal og et drevent dynamisk guitarspil.

Orange Monks er allias for den Aarhusianske musiker og sangeskriver Henrik Astrup. Gruppen opstod i 2010 og fungerer som et musikkollektiv der har flere udgivleser bag sig. Orange Monks’ lyd er dragende og eftertænksom og kredser om store kærlighedssange, ballader og swingende americana-rock, hvilket blot er nogle af ingredienserne.

GAFFA
“Udgangspunktet er vel americana, men der bliver ikke krampagtigt holdt fast i det, og det glider frit rundt imellem forskellige singer-songwriter-udtryk. Og de kan det hele.” Hansen, Gaffa.

IBYEN, POLITIKKEN
"Sangene er solide som en skovhytte af egetræsplanker og der er både saft i den bulede guitarlyd og kraft i forsanger Henrik Astrups knugende stemme" Simon Lund i Politiken

Navnet Orange Monks opstod på en togrejse igennem Malaysia i 2010, hvor Astrup mødte en karismatisk, kæderygende munk på en togperron, hvilket siden da har været et tema i tekster og musik, som udforsker det kontrastfyldte, moderne liv og ønsket om at finde sin indre munk i en verden fuld af fristelser og fordærv. Igennem årene har Astrup og co. vist sig som et meget alsidigt liveband, som formår at forny sig selv og tage stilmæssige chancer mens de stadig er tro mod rødderne i folk, blues og americana. Orange Monks er ofte blevet sammenlignet med kunstnere som Sparklehorse, Beck og Eels.

Bandet er lige nu aktuelle med singlen ”Good Place” og arbejder i skrivende stund på nyt album.