Parken

LIVEMUSIK på Det Grønne Torv kl. 18.00 med Rygtesprederne

Calendar icon
05. august
Parken
Clock icon
45 min.
Ticket icon
Entrébillet eller Sæsonkort
Fed fredag banner
Glæd dig til rytmisk livemusik på det Grønne Torv med Rygtesprederne

Oplev Rygtesprederne på Det Grønne Torv

Har du lagt lånet om mindst én gang? Lever du et “Check Ind - Check Ud”-liv? Tager du med familien i IKEA - bare for at spise? Er du IKKE pinlig? - så er Rygtespredernes musik noget for dig

Rygtespredernes “Helt til kanten”- koncerter er for folk, der hver dag går til grænsen af, hvad en hverdag kan rumme. Det er til os, der lever et “check ind - check ud”-liv med rejsekortet i hånden, og som tager i Ikea på en hverdag for at få aftensmaden klaret - bare fordi det er nemt og billigt.

Mikkel Eskesen er den musikalske fortæller, som minder om en dansk Bo Kaspar og en mandlig Souvenir. Kanterne er slebet af og ego´et puttet i en flyttekasse i garagen og tilbage står en ambition om at spille musik og udtrykke livet i vers & omkvæd."

Sangene introduceres med humor og vid og efterlader eftertænksomhed samt omkvæd der nynnes med på efter koncerten. Der synges med og grines ad sange, som de fleste kan genkende sig i. Rygtesprederne er det perfekte soundtrack i forstadsdanmark på byfestivaler og musikforeninger.