Parken

LIVEMUSIK på Det Grønne Torv kl. 18.00 med Stine Klingsten

Calendar icon
10. juni
Parken
Clock icon
45 min.
Ticket icon
Entrébillet eller Sæsonkort
Fed fredag banner
Glæd dig til rytmisk livemusik på det Grønne Torv med Stine Klingsten

Oplev Stine Klingsten på Det Grønne Torv

Stine Klingsten er en artist med et stort nærværende sangtalent. Hun er en mester i at nå ud over scenekanten med både sin musik og sit smittende humør og når du hører hendes vokal, er du ikke i tvivl om, at hun også er helt sin egen.
”Når du har fået Stine Klingstens debutsingle på hjernen, slipper du ikke så nemt af med den igen. Intet Er Som Det Plejer er en indbydende popsang med et omkvæd, der sidder fast ved første lyt. Og kun bliver bedre ved andet og tredje. Og så har hun en ru og nærværende vokal, som du heller ikke kan glemme, når du først har hørt den…”
- Jesper Nyborg, musikjournalist og P4-vært, maj 2020

Stine Klingsten er en artist med et sangtalent, der er ligeså stort som hendes ustoppelige energi på scenen. En artist fuld af nerve, nærvær og vestjysk charme og det er en særdeles erfaren sanger og sangskriver, der nu byder på sine første sange i eget navn. Hun skrev sine første sange, da hun var 10, fik sit klaver, da hun var 14 og har været i musikken lige siden.

Hen over sommeren udgiver hun løbende nye singler og i maj udgav hun singlen "Intet Er Som Det Plejer", som allerede har fået airplay på P4 flere gange. Den 26/6 udgav hun endnu en single "Stille Hjerte" og fik tildelt Helge Prisen som årets sangskriver.
Tidligere på årets modtog hun også Åse Prisen Årets Sang 2019, da hun udgav en akustisk version af hendes sang "Dansen" som handler om savn og at miste en forældre.

Stine Klingsten er den eneste i verden, der hedder Stine Klingsten. Hun skaber en varm atmosfære med hendes smittende energiske udstråling og bundreelle ærlighed og det høres tydeligt, i hendes folk/pop’ede sangskriverunivers.