Parken

LIVEMUSIK ved Gin-baren kl. 19.00 med idaBjörg

Calendar icon
03. juni
Parken
Clock icon
45 min.
Ticket icon
Entrébillet eller Sæsonkort
Fed fredag banner
Glæd dig til rytmisk livemusik ved Gin-baren med idaBjörg

Oplev idaBjörg ved Gin-baren

Sanger og sangskriver, idaBjörg, undersøger nogle af livets store spørgsmål. Alt imens country, pop og rock flirter med jazzens blå toner.
Med en særlig indlevelse og generøsitet, slår idaBjörg tonen an og deler gavmildt sine musikalske fortællinger med publikum. Hun er sanger og sangskriver to the bone, og hun har nysgerrigt oplevet og skildret livet gennem sin musik, siden hun som 9-årig sirligt skriblede sit første klaverstykke ned på noder.

Samspillet mellem modsætninger, musikalske såvel som menneskelige, fascinerer idaBjörg, hvis islandske og russiske rødder er med til at farve hendes musikalske univers med en dramatik og en skrøbelighed, med storhed og intimitet, ligesom hun bevæger sig elegant mellem genrer som pop, soul, country, electronica og jazz.

idaBjörg har turneret i bl.a Tyskland, Spanien og USA, og er en erfaren live-artist, som forstår at inddrage sit publikum og altid leverer sine sange med nerve og autencitet. Som solist tager hun sine singer-songwriter-sange med ud i folks stuer, til akustiske intimkoncerter, som nogle gange krydres med e ekter, der lader hende skabe smukke lag af vokalharmonier. Når hun indtager de større scener, er det med et hold af dygtige og erfarne musikere, som åbner hendes sange, og giver dem et nyt, stærkt udtryk. I øjeblikket arbejder idaBjörg og hendes band på ny musik.

IDA BJÖRG LEISIN: VOKAL
GUITAR MICHAEL NOE: GUITAR
RASMUS BOJE-NIELSEN: BAS
SØREN MADSEN: TROMMER

UDGIVELSER:
2021 "YOU MAKE ME PROUD TO BE A WOMAN" (SINGLE)
2018 ”WHAT TO DO TO FEEL GOOD”
2015 ”IDABJÖRG” (EP)