Parken

LIVEMUSIK ved Gin-baren kl. 19.00 med RUSIKA

Calendar icon
13. maj
Parken
Clock icon
45 min.
Ticket icon
Entrébillet eller Sæsonkort
Fed fredag banner
Glæd dig til rytmisk livemusik ved Gin-baren med RUSIKA

Oplev RUSIKA ved Gin-baren

I RUSIKAs musikalske univers er der højt til loftet, hvor fængende melodier indrammes af en unik stemme. Hun har noget på hjerte, og sangene kredser om det at være menneske i en kompleks verden. RUSIKAs liveoptræden er levende, nærværende og intens.
RUSIKA udgav i starten af 2019 en EP i samarbejde med Position Music fra Los Angeles, hvorigennem hun har haft tre sange placeret i de amerikanske MTV-shows, Are You The One og The Hills. Senest er sangen Give It A Try fra hendes EP blevet brugt i Netflix-serien, Love Is Blind. Derudover er hendes EP tilgængelig på konsoller i flyene under alle indenrigsflyvninger i USA hos de største amerikanske flyselskaber.
RUSIKA har udgivet flere singler, hvor hun er featuring allerede etablerede kunstnere: I 2018 udkom singlen Naked, hvor RUSIKA er featuring TooManyLeftHands, i sommeren 2019 udkom singlen We’re Out Of Date, hvor hun er featuring Geek, og i november 2019 udkom singlen Talk, hvor hun er featuring Loud Colors. I foråret 2020 udgav RUSIKA en live session af sangen Meditation, som havde forpremiere og blev rost i det online musikmagasin, Bands of Tomorrow. RUSIKA har spillet koncerter på bl.a. SPOT Festival, Newbees Festival og UHØRT Festival.
Instagram: @rusikaofficial
Facebook: @rusikaofficial