Parken

LIVEMUSIK ved Gin-baren kl. 19.00 med William Wassinger

Calendar icon
01. juli
Parken
Clock icon
45 min.
Ticket icon
Entrébillet eller Sæsonkort
Fed fredag banner
Glæd dig til rytmisk livemusik ved Gin-baren med William Wassinger

Oplev William Wassinger ved Gin-baren

William Wassinger er ærlig, intim engelsksproget popmusik som får lytteren til at føle. Det er invitationen til fortællinger om rejser gennem en hård opvækst uden de bedste kår, ungdommen, kærligheden og den evige jagt på en drøm som musiker. William er 22 år, sanger og sangskriver, og født og opvokset på Nørrebro i København. Han har spillet guitar og sunget i mange år og komponerer og skriver selv sine egne sange.

Williams solokarriere begynder i 2019, da han støder på sin tidligere band kammerat Albert Langeskov. De begynder i fællesskab at indspille og lave musik i et studie - og gennem Alberts produktioner får Williams fortællinger nyt liv. Lyrikken er ærlig og sårbar, mens musikken baner vej for følelserne - og det skaber et kommercielt produkt, som læner sig op af tidens singer-songwriters.

I januar udgav William sit debutalbum. Et album der samler fortællingerne og hiver lytteren gennem hele følelsesregisteret. Med “Thank You Mama” hører vi om Williams mor og i “To Save A Princess” om ulykkelig og knust kærlighed. Albummet sluttes og sætter punktum med sangen og titlen på albummet; "In The Middle Of It All."