Friluftsscenen

Tina Dickow | Kl. 20:00

Calendar icon
06. maj · 20:00
Friluftsscenen
Clock icon
ca. 90 min.
Ticket icon
140,-
Fed fredag banner
Glæd dig til at opleve Tina Dickow til Fed Fredag, når hun indtager scenen kl. 20:00.

Oplev Tina Dickow til Fed Fredag

Oplev Tina Dickow til Fed Fredag den 6. maj kl. 20:00

Når Tina Dickow spiller Danmarksturné i foråret 2022, bliver gæsterne til Fed Fredag nogle af de første til at høre en stribe nye Dickow-sange live. Danske sange, vel at mærke.

Hun har annonceret, at hun arbejder på sit første dansksprogede album og siger selv om albummet og turnéen:

“Jeg tror, alle ved, at vi glæder os vanvittigt til at komme ud at spille! Og hvis bare publikum glæder sig halvt så meget, som jeg gør, til vi igen kan mødes på spillestederne, så kan det kun blive magisk! Og at det bliver i kølvandet på nyt album, gør det bare endnu mere spændende. Vi skal jo spille spritnye sange på dansk, og der er flere grunde til, at de sange kommer nu. Jeg har savnet Danmark helt ubeskriveligt i den lange periode, hvor jeg ikke har kunnet rejse hjem og følt mig mere dansk end nogensinde det sidste års tid. Og derudover føles det som et godt tidspunkt at tage et spring og prøve noget nyt frem for at søge tilbage til det gamle. Vi er et andet sted nu. Og jeg glæder mig til at mødes lige dér.”

Turnéen besøger 14 danske byer, og som noget nyt spiller hun to forskellige spillesteder i både København og Aarhus, så publikum i disse byer kan vælge en siddende koncertsal eller en stående rockklub.

OBS: Egne drikkevarer må ikke medbringes.