Friluftsscenen

Tina Dickow + gæster | Kl. 20:00

Calendar icon
06. maj · 20:00
Friluftsscenen
Clock icon
ca. 90 min.
Ticket icon
Adgang med koncertbillet eller Sæsonkort Deluxe, Platin, Studie & Senior
Fed fredag banner
Tina Dickow medbringer ikke blot én men fire eksklusive venner fra toppen af dansk musik: Steffen Brandt, Lis Sørensen, Kjartan Arngrim og Pauline.
Inden hver Fed Fredag kan du varme op til aftenens koncert med kolde øl, lækre drinks og livemusik på Det Grønne Torv.

Storslået åbningskoncert med Tina Dickow + gæster

Glæd dig til Tina Dickow + gæster til årets første Fed Fredag den 6. maj kl. 20:00

Årets første Fed Fredag bliver større end nogensinde! Koncerten bliver skudt af på vores helt nye scene med plads til 17.000 publikummer, mens albumaktuelle Tina Dickow medbringer ikke blot én men fire eksklusive venner fra toppen af dansk musik: Steffen Brandt, Lis Sørensen, Kjartan Arngrim og Pauline.

– "Det er vildt at skulle starte med så stor en koncert på hjemmebane. Jeg er meget stolt over at have fået til opgave at åbne scenen. Det er en stor ære. Det glæder jeg mig meget til, og jeg ved, at det bliver en stor aften på alle måder. En følelsesmæssig, mental eksplosion af indtryk efter de her år," siger Tina Dickow.

Koncerten bliver en af de første efter, at Dickow har udgivet sit nye album i april. Der er derfor lagt op til et stort og festligt brag af en musikoplevelse, når den aarhusianske sangerinde vender tilbage til sin "gamle baghave" med en stribe af danske sange fra det spritnye album.

Steffen Brandt, Lis Sørensen, Kjartan Arngrim og Pauline er med på scenen!

Med sig i kufferten har Tina Dickow ikke kun nye sange fra det dugfriske album, hun tager også et par gode kollegaer med sig, når hun går på scenen til maj.

Steffen Brandt
Én af aftenens eksklusive gæster er den velkendte frontfigur fra tv·2, Steffen Brandt, der ligesom Dickow er født i Smilets By. Steffen Brandt har gennem årene bevist sig som en begavet sangskriver med talent for at udnytte et godt hverdagssprog udtryksfuldt, ofte med ironi og samfundssatire. Brandt har skrevet tekst og musik til alle gruppens sange, der har bidraget til, at bandet gennem de seneste 30 år har udviklet sig et af de mest folkekære danske bands uden at miste skarpheden.

Lis Sørensen
Lis Sørensen, endnu en folkekær og aarhusiansk sanger og sangskriver, slutter sig til aftenens program. Generationer af danskere er vokset op med Lis Sørensens stemme og sange. Gennem fire årtier har hun præget dansk musik, og med over 100 optrædener om året er hun ligeså aktiv som nogensinde. Til koncerterne trækker Lis Sørensen på et enestående bagkatalog af hits, som for længst er blevet folkeeje. 

Kjartan Arngrim
Den danske musiker og aarhusianske, Kjartan Arngrim, sørger tilmed for at gøre åbningskoncerten uforglemmelig. Bedst kendt som
 forsanger og medstifter af det danske orkester, Folkeklubben, bidrager Kjartan med humoristisk og original musik til den danske musikscene. Folkeklubben har over de sidste 9 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. På Tina Dickows nyeste album 'Bitte Små Ryk' er Kjartan at finde på sangen 'Menneskedyr', som de to med al sandsynlighed kommer til at synge sammen på aftenen. 

Pauline
Nogle gange så kommer der en musiker ind af døren og slår benene væk under en og rammer en direkte i hjertekulen med sin sang. Sådan gik det med sangerinden Pauline og med hendes debutsingle ”Ny Og Næ”, – en sang, der bedst kan beskrives som en storladent, sfærisk blanding af spillet og programmeret musik. Lyden af dansk musik med et moderne pop/indie tvist.

25-årige Pauline har gennem det meste af sit liv har gået og skrevet små digte og leget med ord, som nu er blevet til musik. Paulines inderlighed og danske tekster kommer til at gå smukt i spænd med Dickows stemme og nye dansksprogede album. 

Savnet efter Danmark ledte til dansksproget album

“Musikalsk uimodståelig”, “en milepæl i karrieren” og “magnetiske melodier” er nogle af de ord, som landets anmeldere har hæftet på det nye album “Bitte Små Ryk”, der udkom 1. april. Det nye album er det 11. i rækken, men det allerførste nogensinde på dansk. Med en gennemgående melankolsk undertone og et håndspillet, velarrangeret og -produceret singer-songwriter-univers er der garanti for en stor oplevelse, når de nye sange kommer ud over scenekanten. 

Vi gør opmærksom på, at prisen for koncerten stiger på koncertdagen.

Erhverv eller firmaaftale

Har du i forvejen en firmaaftale med Tivoli Friheden, eller har du som virksomhed lyst til at give dine medarbejdere en oplevelsesrig dag til Fed Fredag? Så tøv ikke med at kontakte os på mail tivoli@friheden.dk for nærmere information. Vi vender tilbage på din henvendelse snarest muligt.   

OBS: Egne drikkevarer må ikke medbringes. 

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter
Tivoli Friheden

Få den helstøbte oplevelse

Book bord på et af vores mange spisesteder inden koncerten starter og få den helstøbte oplevelse. Læs mere om vores udvalg og book bord lige her.