Friluftsscenen

Alex Vargas

31. august · 20:00
Friluftsscenen
ca. 75 minutter
Sæsonkort Platin eller Deluxe eller med indgangsbillet (efter kl. 18:00 i indgangen: 160 kr.)
Køb billet
Navnet Alex Vargas er på alles læber.

Start weekenden med Alex Vargas

Navnet Alex Vargas er på alles læber. Den fremadstormende danske sanger har ramt tusindvis af musikelskere med sin futuristiske soul, både i ind- og udland. Senest slog den talentfulde Vargas for alvor sit navn fast herhjemme, da han vandt den fornemme pris ’Årets Danske Solist’ ved dette års Danish Music Awards. 

Det har allerede været et vildt år 2016 for Alex Vargas, hvis anmelderroste debut-EP, ’Giving Up The Ghost, satte kursen mod nye højder for sangeren. Siden januar måned har EP¹en, og ikke mindst singlen ’Shackled Up’, hittet på hitlisterne herhjemme og flere steder rundt om i Europa, hvor det iørefaldende blend mellem elektroniske elementer og akustiske instrumenter, som er kendetegnende for Vargas’ futuristiske soul, har ramt tusindvis af musikelskere.

Tidligere på efteråret udgav Vargas singleforløberen ’Higher Love’ til et kommende album, som på blot 10 dage rundede 1 million streams på Spotify. ’Higher Love’ blev samtidig sendt afsted som P3’s Uundgåelige og har siden taget plads i Top 10 på den danske Airplay Chart. 

OBS! Vi gør opmærksom på at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.


Vi gør opmærksom på at online billetter stiger til kr. 160,- på koncertdagen. Disse billetter kan bruges i indgangen hele dagen. 
Ankommer du til parken før kl. 18:00, kan du i indgangen kø
be entré til kr. 120,- efter kl. 18:00 stiger indgangsprisen også til kr. 160,- i indgangen.

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter