Friluftsscenen

Anne Sanne Lis

14. september · 20:00
Friluftsscenen
ca. 75 minutter
Sæsonkort Platin / Sæsonkort Deluxe / Indgangsbillet
Køb billet
Tivoli Friheden inviterer i samarbejde med Royal Beer til en særlig 22. Fed Fredag i 2019 - på en lørdag
Inden hver Fed Fredag kan du varme op til aftenens koncert med sang, quiz og kolde drinks.

En power-trio til Fed Fredag - på en lørdag

Tivoli Friheden inviterer i samarbejde med Royal Beer til fællessang på tværs af generationer, når tre af Danmarks mest erfarne pop og rock-ikoner for første gang samles på Friluftsscenen.
Sammen og hver for sig er de unikke. 

Glæd dig til den 22. Fed Fredag med hits fra Anne Linnet Band såvel som hits fra Anne, Sanne og Lis’ eget imponerende repetoire. Der bliver med andre ord garanti for en fest for både nye og garvede fans af trioens musik, når de indtager Friluftsscenen.

Anne Sanne Lis har aldrig haft mangel på jobs, og selvom lysten har været der til at lave en fælles koncert for power-trioen, har det været svært at få arrangeret, da ingen af dem ønsker at skuffe deres trofaste fanskare.


Nu har de så gjort en stor og aktiv indsats for, at det skal lykkes, og til september indtager Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen sammen Friluftsscenen i Friheden i et stjernespækket show.

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter

(Fribilletter kan ikke benyttes denne dag. Lørdag den 14. september er at opfatte som en almindelig fed fredag hvor de generelle fed fredags regler er gældende.) 

Vi gør opmærksom på at restauranterne til Fed Fredag - på en lørdag med Anne Sanne Lis vil servere Fed Fredags menuen