Friluftsscenen

Birthe Kjær & Feel Good Band

09. august · 20:00
Friluftsscenen
Ca. 75. min.
Sæsonkort Platin / Sæsonkort Deluxe / Indgangsbillet
Køb billet
For første gang nogensinde kan du opleve Birthe Kjær til Fed Fredag
Inden hver Fed Fredag kan du varme op til aftenens koncert med sang, quiz og kolde drinks.

Hun vandt prisen for "Bedste koncertnavn 2017"

Birthe Kjær & Feel Good Band´s show har stor succes på sommerens mange festivaler, og er nok det tætteste man i dagens Danma rk kommer på et ægte kultorkester. Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe og Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af " syng med " , gummibåde og klapsalver.

Repertoiret spænder helt fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som "Arrivederci Franz", ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz” alle sange som publikum kan synge med på. Og selvfølgelig maler de også Byen rød . Sammen med de dygtige korpiger bliver der også sunget forskellige medley`er sammensat af danske såvel som udenlandske grandprix sange .

Det hele bliver blandet med swingende evergreens fra Birthes album ”Smile”, som hun udgav i 2011, med sange som ”Such a night”, ”For once in my life” " Slow boat to China" .

Showet rundes ofte af med Birthe Kjærs version af ”My way”, hvor hun meget apropos kigger tilbage på sit liv og sin lange, flotte karriere.

I efteråret i 2015 udgav Birthe Kjær sit nye pop - album " Lige fra hjertet ", med sange som " Sku´vi ikke lave lidt ballade", "Achy breaky heart" og "Du betyder alt for mig" . Sidste sang i duet med Bobo Moreno.

Birthe Kjær modtog prisen for Bedste kvindelige Dansktopsanger ved det store Dansktop Prisen 2016 show i Herning. Og også i år fik hun en pris, nemlig i kategorien Bedste Koncertnavn 2017 .

Men det blev ikke kun ved 1 pris - Birthe blev også tildelt den fornemme Ærespris 2017 for et langt professionelt virke i branchen.

Birthe Kjær medvirkede i 2017 for første gang i en animationsfilm - nemlig "Dyrene i Hakkebakkeskoven" , hvor hun lægger stemme til Bedstemor Sko vmus.

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter

Start din aften ud med lækker spisning på din favorit-restaurant i Friheden

Find dit spisested allerede i dag