Friluftsscenen

Bro x Skinz

23. august · 20:00
Friluftsscenen
2 x 60 min.
Sæsonkort Platin / Sæsonkort Deluxe / Indgangsbillet
Køb billet
Glæd dig til at opleve Skinz & Bro på én aften, tag med "Sydpå" og til "Malibu"
Inden hver Fed Fredag kan du varme op til aftenens koncert med sang, quiz og kolde drinks.

To navne - én aften

Skinz

2017 blev året hvor Skinz for alvor brød igennem med singlen “Jeg Har en Pige” – et gennembrud, som det nye stjerneskud ikke tog for givet. Lige siden har Skinz leveret den ene ørehænger efter den anden, som i 2018 blev opsamlet på debutalbummet “Ingen Drama”, der i løbet af få måneder blev certificeret guld. Skinz mestrer lyrisk at indkapsle de små situationer og energier, der kan opstå mellem mænd og kvinder – om det er i parforholdet eller i en flirt inde på natklubben. De finurlige tekstlinjer med et glimt i øjet, er en af Skinz’ karakteristika, og noget som danskerne igen og igen vender tilbage til.

Siden gennembrudsinglen i 2017, er det blevet til fire guldcertificeringer og en platincertificering, og det er intet som tyder på at hitparaden stopper lige foreløbig. Udover at dominerende de danske hitlister i løbet af de seneste 2 år, har Skinz også markeret sig som et særdeles eftertragtet livenavn. Senest på Smukfest 2018, hvor P3 teltet var fyldt til randen med fans, som sang med på hver en strofe fra ende til anden.

 

Bro

Jeg lever lige nu enhver dreng/mands drøm, og for lov til at køre, sejle og flyve rundt, til diverse steder og optræde foran mange tusinde mennesker.

Alt dette er gået i opfyldelse, på grund af hårdt arbejde, team-work, en masse gode hoveder, mine venner, veninder, pladeselskab og alle mine fans. Jeg oplever mange folk der siger "Husk nu at nyd hvert sekund". "Glem aldrig dine rødder". "Husk hvor du kommer fra". Og på en måde giver jeg folk ret, men alligevel ikke. Synes ikke der er tid nok til at nyde hvert sekund, for alting går virkelig korrupt stærkt! Altså sygt stærkt! Jeg vil selvfølgelig aldrig glemme hvor jeg kommer fra, men har heller ikke tid til de ting jeg havde før i tiden!

“Hvor Er Du Bro?" lå no. 1 på iTunes selv 3 mdr. efter udgivelse og har siden solgt og streamet mere end 15 mill. afspilninger på diverse medier.
Singlen er siden fulgt op en heftig tour i 2017 bl.a. på Grøn Koncert og udgivelsen af singlerne ”Mi Amour” (sammen med Fætr), ”Har du Glemt”, ”Er nettet nede” (med den fede video).

Og sidst nu i 2018 titelsangen til Paradise Hotel 2018 ”Sydpå”, der har boet 56 dage på Spotify’s førsteplads med mere end 7 millioner streams.

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter

Start din aften ud med lækker spisning på din favorit-restaurant i Friheden

Find dit spisested allerede i dag