Friluftsscenen

Burhan G

07. august · 20:00
Friluftsscenen
ca. 75 minutter
Sæsonkort Platin eller Deluxe eller med indgangsbillet
Køb billet
Koncerten er aflyst, men forsøges genplaceret i september. Den danske pop- og R'n'B-stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits.
Inden hver Fed Fredag kan du varme op til aftenens koncert med sang, quiz og kolde drinks.

Oplev skøn musik og ægte charme, når Burhan G indtager scenen

Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv og ikke mindst ørehængerne Mest Ondt, Tættere På Himlen, Karma. Siden det syvende studiealbum ”Pas På Pigerne” fra 2016, har Burhan holdt en pause fra albumudgivelserne, men til gengæld udgivet den ene hitsinglen efter den anden. Senest singlerne ”Du” sammen med Node, ”Samme Vej” med Karl William og sidst men ikke mindst julehittet ”Tinka” med Frida Brygmann. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde og charmerende entertainer.

En god sang bygger på personlige oplevelser, og Burhan er, med sin klokkeklare vokal, en af de bedste artister i Danmark til at synge sine følelser ud, så publikum kan mærke det.

OBS! Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.

 

 

 

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter