Friluftsscenen

Burhan G

29. juni · 20:00
Friluftsscenen
Ca. 75 minutter
Sæsonkort Platin og Deluxe eller indgangsbillet til Tivoli Friheden
Køb billet
Oplev skøn musik og ægte charme, når Burhan G spiller til Fed Fredag.
Inden hver Fed Fredag kan du varme op til aftenens koncert med sang, quiz og kolde drinks.

Den danske pop- og Rnbstjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits

Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre.

Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv og ikke mindst ørehængerne Mest Ondt, Tættere På Himlen, Karma. Derudover strøg han sidste år til tops på hitlisterne med nummeret Lucy.

Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde og charmerende entertainer. En god sang bygger på personlige oplevelser, og Burhan er, med sin klokkeklare vokal, en af de bedste artister i Danmark til at synge sine følelser ud, så publikum kan mærke det. Det kunne også mærkes helt hjemme stuerne, da Burhan G deltog i TV2’s Toppen af Poppen i 2017. Med 7 studiealbums af velkomponerede- og producerede numre, der har medfødt utallige guld- og platinplader, lægger Burhan G sig utvivlsomt i førerfeltet af dansk pop.

Og med sit fantastiske og håndplukkede band, er Burhan G igen klar til at indtage de danske festivalscener i 2018, hvor publikum vil få rig mulighed for at synge med på Burhan G’s mange hits, nye som gamle

. Glæder I jer ligeså meget, som vi gør, til at Burhan G lægger Danmark ned endnu engang? Sommeren 2018 står for alvor Burhan G’s tegn!

 

OBS! Vi gør opmærksom på at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter