Friluftsscenen

Citybois & Alexander Oscar

Calendar icon
15. maj · 20:00
Friluftsscenen
Clock icon
ca. 90 minutter
Ticket icon
Sæsonkort Platin / Sæsonkort Deluxe / Indgangsbillet
Fed fredag banner
Oplev nogle af Danmarks mest populære - og ikke mindst charmerende - popartister.
Inden hver Fed Fredag kan du varme op til aftenens koncert med kolde øl, lækre drinks og livemusik på Det Grønne Torv.

Charme, selvtillid og efterhånden lange række af hits

Alexander Oscar
Med mere end 100 millioner streams på Spotify, har den unge danske sangskriver Alexander Oscar, etableret sig som en af de mest lovende popartister og har fået stor international opmærksomhed.  I 2019 udsendte han sit debutalbum “highs & lows” der er kulminationen på tre års arbejde, med sange indspillet i Danmark, Sverige, Tyskland og London. 

Debutsinglerne “Ocean View” og “Number” sparkede Alexanders karriere i gang med et brag – og med kæmpehittet ”Complicated, blev det til et af årets mest spillede danske sange på Spotify i radio.

Som liveartist har Alexander udviklet sig helt utroligt i de seneste år, og fik i forbindelse med sin optræden på Spot Festival, store roser for sin stærke soul-pop vokal og for det gode sammenspil med bandet, der af Gaffa fik prædikatet “internationalt format”.  

Citybois
Den danske popduo Citybois har med sin charme, selvtillid og efterhånden lange række af hits, taget hele Danmark med storm. Siden deres debutudspil What Bois About To, som udkom tilbage i december 2015, har drengene gennemgået en massiv udvikling. I løbet af de seneste fem år, har Thor og Anthon indtaget topplaceringer på hitlisterne og spillet utallige koncerter på festivaler i hver en afkrog af landet med deres energiske og medrivende liveshow. Med hitsinglerne Sig Mig, Finde Tilbage, Pool, Purple Light og mange flere, har Citybois i dag cementeret sig som en af landets største kunstnere.

Som live artist har Thor og Anthon altid haft en særlig evne til at løfte stemningen til et nærmest ekstatisk niveau. Det beviste de senest ved deres udsolgte koncert i Store VEGA i april 2019, og rundt på landets festivaler i løbet af sommeren, hvor det til tider var svært at høre selve koncerten for det hengivende publikum.

OBS! Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter
Tivoli Friheden

Start din aften ud med lækker spisning på din favorit-restaurant i Friheden

Find dit spisested allerede i dag