Friluftsscenen

D-A-D

Calendar icon
22. maj · 20:00
Friluftsscenen
Clock icon
ca. 75 minutter
Ticket icon
Sæsonkort Platin eller Deluxe eller med indgangsbillet
Fed fredag banner
Oplev en enestestående koncert med ikoniske D-A-D - 'The Rock of Rock'
Inden hver Fed Fredag kan du varme op til aftenens koncert med sang, quiz og kolde drinks.

Oplev ægte rock under åben himmel, når D-A-D spiller til Fed Fredag

Siden D-A-D blev dannet i 1984 og spillede sine første koncerter samme år, har bandet skabt sig et ry som et forrygende liveband – og grundlagde tidligt kernen af den trofaste fanskare, der siden har fulgt bandet. I ´86 kom debutalbummet ”Call Of The Wild”, der allerede året efter blev fulgt op af ”Draws A Circle” – og det er på disse tidlige albums man kan finde senere klassikere som ”Marlboro Man”, ”It´s After Dark”, ”Isn´t That Wild” og programerklæringen ”I Won´t Cut My Hair”.

Langsomt forsvandt det meste af country-lyden, til fordel for en hårdere og sine steder decideret heavy-inspireret rock. I 2000 kom ”Everything Glows” – der med sange som titelnummeret og ”Nineteenhundredandyesterday”, fastholdt D-A-Ds position som DKs største rockband. ”DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK” kaldte nationalrockerne deres 11. studiealbum fra 2011, der viste kvartetten i forrygende form. D-A-D var i den grad tilbage ved rødderne, hvad publikum begejstret kvitterede for, da bandet i 2012 drog på intensiv turne, med mere end 60 koncerter over hele Europa.

Syng med på hits som ”I’m Sleeping My Day Away”, ”Laugh ’n’ A 1/2" og ”Bad Craziness”, når D-A-D rocker taget af friluftsscenen i Tivoli Friheden, og fyrer den af til Fed Fredag d. 22. maj 2020. 

OBS! Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.

 

 

 

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter