Friluftsscenen

Hjalmer

26. juni · 20:00
Friluftsscenen
ca. 90 min.
Sæsonkort Platin / Sæsonkort Deluxe / Indgangsbillet
Køb billet
Koncerten er aflyst, men forsøges genplaceret i september. Glæd dig til at opleve et af de mest fremtrædende nye navne i Danmark - Hjalmer
Inden hver Fed Fredag kan du varme op til aftenens koncert med sang, quiz og kolde drinks.

Oplev det unge stjerneskud

I 2017 debuterede Hjalmer med singlen ”Marie”, og siden da er det gået stærkt for det unge stjerneskud, der har sunget sig ind i vores hjerter med hans fængende melodier og karakteristiske stemme. Meget er sket siden 2017, men flygtige forelskelser, op og nedture, og udfordringerne ved at blive voksen er stadig hyppige omdrejningspunkter i Hjalmers sangskrivning, hvilket også afspejler sig i debutalbummet ”Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner”, som udkom i efteråret 2019.

Når Hjalmer træder ind på scenen, er den unge sangskriver i sit rette element, og her er han også blevet rost meget for både sit nærvær og publikumstække. Han har rejst Danmark tyndt og har spillet for fulde huse, på de største festivaler og spillesteder.  Hjalmers live-optrædener har blandt andet ført til en nominering i kategorien ’Årets Nye Danske Livenavn’ til Danish Music Awards i 2019, samt prisen for ’Årets Nye Navn’ til Zulu Awards og ’Årets Solist’ til Gaffa prisen samme år.

Hans massive popularitet rækker desuden langt udover de danske scener. I sommeren 2019, modtog han sin første guldplade for sin debut-ep ”Skabt Til At Være Ung”, og med mere end 25 millioner afspilninger på Spotify, har Hjalmer positioneret sig som én af de mest fremtrædende nye navne i Danmark.

OBS! Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer til Fed Fredag.

Husk at du med sæsonkort Platin & Deluxe har gratis adgang til alle Fed Fredag-koncerter